INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  COLUMBIA - GRECIA 3-0

VIDEO Uzaţi şi expiraţi! » Grecia, ridiculizată de Columbia: ”bătrîneii” lui Fernando Santos au clacat în primul meci de la CM, 0-3

Teo Gutierrez dublează avantajul Columbiei
Teo Gutierrez dublează avantajul Columbiei

Articol de - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 22:56

Lenţi, neinspiraţi în faţa porţii adverse, elenii au cedat încă din debut. Iar la 0-2, cînd au avut ocazia de a reintra în joc, Gekas a trimis în ”transversală”.

Salpingidis, 32 de ani. Katsouranis chiar 34. Gekas, la fel. Chelia vizibilă din vîrful tribunei îi trădează vîrsta. Şi pe bancă, Karagounis. 37 de ani! "Cu ce ar putea să ne mai sperie aceşti Matusalemi ai fotbalului?", s-or fi întrebat columbienii, care au plecat aseară ca din puşcă spre poarta lui Karnezis.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Armero face deschiderea
După numai 5 minute, Cuadrado şi Armero au dat un prim răspuns. Mijlocaşul Fiorentinei l-a ameţit pe Holebas, pe flancul stîng, a centrat în mijlocul careului, iar Armero a expediat balonul în plasă: 1-0.

Doar posesie
Aproape imediat, Panagiotis Kone l-a avut pe 1-1 în bocanc. Dar n-a făcut decît să dea semnalul unei dominaţii destul de sterile a grecilor: 59 la sută posesie, o singură ocazie mai acătări, semnată de acelaşi Kone. În schimb, pe contratac, James Rodriguez era cît pe ce să dubleze avantajul.

Sentinţa
Cam acelaşi tablou şi la reluare. "Personalul" lui Fernando Santos contra "Expresului" de Bogota. Ba vîrsta a început să-şi spună şi mai apăsat cuvîntul. Şi-a venit sentinţa: corner deviat de Aguilar, Teo Gutierrez pune latul, 2-0. Imediat, altă secvenţă a incapacităţii elenilor: Gekas, cu toată poarta goală în faţă, trimite în "transversală".

Scor de neprezentare
A fost momentul în care Santos s-a decis să dea o şansă noii generaţii, cea împotriva căreia vor juca probabil "tricolorii" în preliminariile Euro 2016: Fetfatzidis (23 ani) şi Mitroglou (26) în locul lui Salpingidis, respectiv Gekas. Degeaba. Poate Karagounis, şi-a zis selecţionerul. Nici o şansă! Şi James Rodriguez, servit cu călcîiul de Cuadrado, a închis conturile: 3-0.

27,91 ani e media de vîrstă a lotului Greciei. Locul 6 în ierarhia celor mai bătrîne echipe de la mondial. Columbia, cu 26,96 ani, e pe 14

54 la sută au avut grecii posesie. Singurul capitol la care le-au fost superiori columbienilor

621526-columbia-grecia-3-0.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
titiduru22
titiduru22  •  16 Iunie 2014, 08:37

Nea Botezatu,ai uitat bre ca expiratii astia de greci au facut instructie cu pinguinii lui Piturca ??? Iti dai seama cate am fi luat noi in locul lor cu loazele din lotul Barbugiului ???

bluelion71
bluelion71  •  15 Iunie 2014, 13:52
Postat de amorezu pe 15 Iunie 2014, 10:17

Daca Grecii sunt uzati si expirati, 'nationala' noastra ce este? Sa va amintesc ca noua ne-au dat 4 boabe scurt si la obiect in playoff? Ai naibii struguri, acri sunt nu?

Dacă aveam un minim de decenţă, nici nu mai comentam meciul în ziar... Poate dacă jucăm barbut cu statuile din Insula Paştelui să mai batem ceva...

curious_george
curious_george  •  15 Iunie 2014, 10:29

Am inteles , deci tinerii columbiei cu media de varsta 26.96 au invins batranii greci cu media de varsta 27.91, in conditiile in care grecii ii au pe karagounis (37), gekas (34) si katzuranis (34) :)) Din 32 de echipe, ce mi-e locul 6 la varsta, ce mi-e locul 14. Super articolul, bravo!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează