INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA - DANEMARCA

Alaiul dinaintea luptei » Daum i-a scos la plimbare pe tricolori, iar aceștia au fost asaltați de suporteri

FOTO Raed Krishan (Cluj) +2   FOTO
FOTO Raed Krishan (Cluj)

Articol de , - Publicat luni, 27 martie 2017 00:00

Înaintea partidei, Daum i-a scos pe "tricolori" preţ de 20 de minute în parcul din apropierea Cluj Arena.

Un cocktail ce îmbină relaxarea înainte de meciul de mare luptă şi posibilitatea de a interacţiona cu diverşi fani pentru a căpăta extra-motivaţie în confruntarea cu danezii.

Acesta a fost motivul pentru care Christoph Daum i-a scos pe jucători la o plimbare în parc cu 4 ore înainte de o partidă atât de importantă precum cea cu nordicii!

Fotbaliștii şi staff-ul au plecat de la hotelul aflat la 500 de metri de Cluj Arena şi, flancaţi de suporteri, de forţe de ordine şi de presă, s-au plimbat pe străzile şi în parcul din imediata vecinătate a stadionului.

"Gata, îl luăm pe Camora!"

Fanii au vânat fotografii şi autografe de la preferaţii lor, "tricolorii" s-au destins în diverse moduri, preferând să vorbească despre ce ghete să-şi mai achiziţioneze, subiecte discutate între ei sau, cazul lui Nicuşor Stanciu, cu jandarmii.

La un moment dat, pe o străduţă, în momentul în care făceau cale întoarsă spre hotel, jucătorii s-au intersectat cu Mario Camora, căpitanul CFR-ului, aflat la plimbare cu familia.

Lusitanul a dorit să fie discret, doar s-a salutat din mers cu Alibec, dar a fost motiv de amuzament pentru Moţi: "Gata, aţi făcut rost de un material-şoc în care titraţi: «Viitorul fotbalist al naţionalei s-a întâlnit cu viitorii coechipieri»".

Vara trecută, s-a pus problema ca Mario să-şi ia cetăţenia română pentru a juca la prima reprezentativă.

Săpunaru era s-o păţească

Keşeru a fost abordat de diverşi fani pentru poze şi i s-a cerut şi-un pronostic. Vârful lui Ludogoreţ era optimist: "Învingem!". Selecţionerul nu mai avea jovialitatea de sâmbătă seară de la conferinţa de presă, afişa o mină dură, concentrată.

Săpunaru era să fie "accidentat" de către o domnişoară, care s-a împiedicat de bordură şi i-a pus, fără să vrea, un tackling apărătorului, spre amuzamentul lui Budescu şi Moţi.

100de fani au însoţit naţionala României pe durata celor 20 de minute de plimbare

Alte știri de la meci:

Grozav, doar spectator

Chemat în ultimul moment în locul accidentatului Bogdan Stancu, Gicu Grozav n-a prins lista de 23 de jucători în vederea partidei de aseară, atacantul lui Terek Groznîi fiind spectator aseară. Fotbalistul de 26 de ani are 4 goluri şi un assist în acest sezon pentru ruşi în 14 meciuri. Grozav, 4 goluri şi 9 selecţii la prima reprezentativă, are 83 de minute jucate în mandatul lui Daum, în amicalul cu Rusia (0-1).

Reghe, îl mai ţii minte?

Jon Dahl Tomasson, fosta vedetă a naţionalei daneze, o tristă amintire pentru "tricolori" în dubla confruntare din 2003, e antrenor secund al nordicilor în acest moment. Fostul atacant şi-a permis ieri după-amiază o oră de respiro, ieşind să facă jogging în jurul Cluj Arena şi pe străzile dimprejur, cu 5 ore înainte de partidă!

Tomasson a alergat dezinvolt printre fanii români care deja se strângeau pentru meci. Jon e coşmarul lui Laurenţiu Reghecampf. Actualul antrenor al Stelei are o singură prezenţă la "naţională", în drama 2-5 cu danezii de la Bucureşti, iar Reghe i-a furnizat pasa de gol nordicului la golul prin care adversarii au trecut în avantaj, 3-2.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează