INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA

Scăpăm și de înlocuitorul lui Milik?! Selecționerul polonez a luat măsuri după incidentul cu poker și alcool

Rezervă cu Kazahstan și Danemarca, Teodorczyk și-a irosit șansa oferită marți // FOTO Reuters
Rezervă cu Kazahstan și Danemarca, Teodorczyk și-a irosit șansa oferită marți // FOTO Reuters

Articol de - Publicat sambata, 15 octombrie 2016 00:00

Teodorczyk nu va veni la București, potrivit ”Sport”. Nawalka îl pedepsește pentru că a fost, alături de Boruc, în grupul care a chefuit și a jucat poker înaintea jocului cu Armenia.

Polonia a mai pierdut un atacant pentru duelul împotriva României, pe 11 noiembrie. Teodorczyk a ajuns pe lista neagră a selecționerului Nawalka, după ce ziarul Sport a dezvăluit scandalul cu alcool, poker și femei din cantonament, înaintea meciului câștigat chinuit cu Armenia (2-1).

Colegul lui Stanciu și Chipciu de la Anderlecht ar fi fost în grupul petrecăreților, alături de portarul de rezervă Boruc.

Linetty lângă Lewa?

Atenționat de președintele federației, Boniek, să nu bage gunoiul sub preș, Nawalka i-ar scoate din lot pe cei doi. Dacă în cazul goalkeeperului nu-i o mare problemă, în schimb, vârful ar lăsa un mare gol în ofensivă, în condițiile în care Milik s-a operat la genunchi și va sta 4-5 luni.

Nawalka ar rămâne astfel doar cu alternativa Linetty pentru atac, lângă Lewandowski. Jucătorul Sampdoriei a fost folosit o repriză contra Danemarcei, în locul lui Milik, fără să se remarce însă.

Și-a aprins "țigara"

Teodorczyk apare mereu în rol negativ în afara terenului. Presa poloneză, care l-a criticat dur după ce a atacantul lui Anderlecht a apărut la o conferință a "naționalei", dar a refuzat sfidător să răspundă la întrebări, a mai relatat un episod din Belgia.

La finele derby-ului cu Standard, Lukasz i-a întărâtat pe suporterii din Liege. A cules din iarbă bricheta aruncată în capul colegului Spajici și a mimat gestul de a-și aprinde calm țigara, atrâgându-și insulte și fluierături din peluză.

"Timpurile s-au schimbat... A fost odată când primeai ceea ce vedeai... Acum poți vedea ceea ce scrii... Împărțim mingea? Prea multe cuvinte urâte"
Artur Boruc, portar Polonia

85de minute a jucat Teodorczyk în "naționala" Poloniei marți, la 2-1 cu Armenia

Sukiasian a demisionat

Înfrângerea de la Varșovia (venită după 0-5 cu România), a treia în tot atâtea meciuri din aceste preliminarii, l-a lăsat fără slujbă pe Varujan Sukiasian. Selecționerul Armeniei, 60 de ani, care fusese numit în decembrie 2015, și-a dat demisia, acceptată ieri de federația de la Erevan.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  15 Octombrie 2016, 18:30

Sincer, nu cred ca am scapat de ceva doar pentru ca le lipseste un atacant polonezilor. In primul rand problema noastra nu era cel care va lipsi ci cel care va fi in teren la Bucuresti si care este unul dintre cei mai buni atacanti de careu din lume la ora asta: Lewandowski. Ca si echipa, Polonia, chiar si intr-o forma mai slaba, e peste noi la orice ora din zi si din noapte si ma gandesc nu neaparat la valoarea ei dar si la mentalitatea jucatorilor sai care in majoritate vin de la cluburi adevarate din Europa. Iarasi ne legam de orice prostie in loc sa ne vedem de *** noastre care se stie, nu mai sperie pe nimeni de multa vreme. Indiferent cu cati atacanti va veni Polonia la Bucuresti, doua lucruri sunt clare: Lewandowski face cat 3 atacanti de-ai nostri si Polonia nu va pierde cu noi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rumunek
rumunek  •  15 Octombrie 2016, 14:07

Linetty nu e atacant, e mijlocas central. Dar e adevarat ca nu Ii vad venind sa joace cu 2 atacanti la Bucuresti.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close