INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ROMÂNIA - POLONIA 0-3

VIDEO Am ajuns de desen animat! Eșecul cu Polonia a fost subiect de animație: ”Nu vă puneți cu Lewandowski!”

Disperați de rezultat, românii își duc mâinile la cap
Disperați de rezultat, românii își duc mâinile la cap

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2016 00:00

Canalul Just Cartoons s-a inspirat din eșecul ”tricolorilor” de vineri și a scos clipul ”Nu vă puneți cu Lewandowski!”. Amuzându-se pe seama noastră.

Dacă nu mai speriem pe nimeni, măcar facem lumea să râdă. Corecția pe care ne-au aplicat-o vineri polonezii, pe National Arena (0-3), a devenit subiect pentru canalul Just Cartoons, care a scos rapid pe piață desenul animat intitulat "Nu vă puneți cu Lewandowski!".

O miniproducție de 35 de secunde în care realizatorii prezintă cu umor momentele-cheie ale dezastrului suferit de "tricolori".

Mai întâi, faza primului gol, în care căpitanul Poloniei le distrage atenția apărătorilor noștri, în timp ce colegul Grosicki trece ca trenul pe lângă ei, expediind balonul sub transversală.

Apoi, momentul petardei aruncate din tribună și, în final, cursa furioasă a lui Lewandowski spre golul doi.

Tabloidul polonez Fakt a preluat ieri desenul animat, invitându-și cititorii să-l vadă "neapărat! Titlul spune totul. Veți râde cu siguranță!".

Petarda care l-a enervat

Ziarele poloneze au scris că petarda aruncată din tribună (55) a rupt ritmul "tricolorilor", care începuseră foarte bine după pauză. Pentru Just Cartoons a fost însă momentul responsabil pentru furia lui Lewandowski din final. Atunci când golgeterul grupei noastre (7 reușite) ne-a dat lovitura de grație cu o "dublă".

Fără trei cu Slovenia

Adam Nawalka a decis că Lewandowski (Bayern), Piszczek (Dortmund) și Glik (Monaco) nu vor juca în amicalul cu Slovenia, programat diseară (21:45). Și le-a dat drumul la cluburi.

Totodată, selecționerul polonez a explicat de ce i-a ales pe sloveni pentru acest test: "Au un stil și calități tehnice asemănătoare cu ale muntenegrenilor, pe care-i întâlnim în 26 martie".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cipinho79
cipinho79  •  14 Noiembrie 2016, 13:32

super cool, ai nostri au meritat-o din plin. Levandovsky este acel jucator care a plecat de jos din liga a 3-a poloneza si a ajuns in varf prin munca si seriozitate, spre deosebire de jucatorul roman tipic care daca a ajuns intamplator la Steaua fiindca Becali l-a vazut intr-un meci, nu-i mai ajungi cu prajina la nas

Vezi toate comentariile (1)
Comentează