INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  NORVEGIA - SAN MARINO 4-1

VIDEO Au stins lumina de ruşine » Reacţia GENIALĂ a comentatorilor norvegieni după ce echipa lor a primit gol de la San Marino

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 19:39

Echipa naţională a statului San Marino a reuşit în meciul de aseară cu Norvegia o performanţă istorică: a reuşit să marcheze pentru prima oară în deplasare în preliminariile unui Campionat Mondial după o aşteptare de 15 ani.

Mattia Stefanelli este cel care a spart ghinionul lui San Marino, marcând aseară golul de 1-1 în partida pe care echipa sa a pierdut-o în final, scor 1-4.

Bucuria jucătorilor micuţului stat din centrul Italiei a fost pe măsură, sărbătorind golul într-o manieră exuberantă, asemenea unei victorii într-o finală de Campionat Mondial.

Precedentul gol al lui San Marino într-un meci din preliminariile unui Mondial din deplasare data din 25 aprilie 2001, atunci când San Marino obţinea un rezultat de egalitate (1-1) în Letonia, în preliminariile Campionatului Mondial din 2002 din Coreea de Sud şi Japonia.

Reacţia serii a venit însă din studioul unei televiziuni din Norvegia: patru prezentatori au rămas de-a dreptul consternaţi atunci când au văzut că echipa lor a fost egalată de San Marino.

Mai mult, preţ de câteva zeci de secunde, unul din prezentatori a stins lumina din studio, într-o încercare de a ascunde şocul pe care l-a trăit odată cu golul lui San Marino.

Citește și:

„Scurtcircuit” între antrenorul Mihai Pintilii și Becali: „OK, nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!” » De la ce a pornit totul
Superliga
„Scurtcircuit” între antrenorul Mihai Pintilii și Becali: „OK, nea Gigi, atunci eu plec de la echipă!” » De la ce a pornit totul
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Campionate
Fostul coleg al lui Chivu la Inter face mărturisiri cutremurătoare: „De câțiva ani sunt 100% toxicoman și alcoolic. Mă tem de moarte și de pușcărie!”
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii
Superliga
Doar așa va mai fi păstrat Zeljko Kopic la Dinamo! Acestea sunt condițiile continuării „mariajului” cu roș-albii

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (8)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  12 Octombrie 2016, 20:33

Europa are si ea minusurile ei . Ce cauta un asa zis stat ca asta in competie nu mai vecinii de la vatican stiu ! Ca tot veni vorba daca tot progresam nu ar fi rau daca in loc de campionatul european am avea campionatul comunitatii europene . Sa joace tad

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  12 Octombrie 2016, 22:13

kazahii joaca pe gazonul ala din plastic din 3 in 3 zile, sau adaptat, o echipa de lupta precum A. Madrid nu a reusit sa castige aici, nici Galata si nici M.United, era imposibil s-o facem noi

mariuss72
mariuss72  •  12 Octombrie 2016, 21:50
Postat de ftwraku pe 12 Octombrie 2016, 21:19

Israelienii nu au fost niciodata buni la sport,aia din Danemarca nu sunt nici pe jumatatea noastra la fel de disperati dupa fotbal,Belarus nu a fost niciodata ceva in niciun domeniu,este un stat struto-camila care nu stie in ce directie sa o apuce,Cehia are 4 mil populatie si o generatie mai slabuta, a facut zero cu azerbaijan,Anglia a facut egal in deplasare,dar este o eterna dezamagire exceptand CM din 66 cand nici nu stiu daca se inventase cartonasu rosu. La noi exista 3000 de trilioane de posturi de asa zis sport CARE DE FAPT INSEAMNA DOAR FOTBAL. Daca te duci in Denamarca sau Cehia,si acolo se vb.cel mai mult de fotbal,dar nici chiar in proportia asta. IAR LIDERUL DIN KAZAHSTAN are buget 30 de milioane,dar aia sunt bani artificiali. Precum salariile alea din Arabia Saudita.... in fine,pt prima data dupa multi ani Romania chiar are o scuza pt rezultatul inept.... KAZAHSTAN ESTE O ECHIPA CARE NICI MACAR NU AR TREBUI SA JOACE IN PRELIMINARIILE ZONEI EUROPA,dar politificul si faptul ca ii pupa *** din ratiuni economice ca au aia resurse uriase de gaze naturale,petrol,aur,carbune,mangan,cupru,zinc si ce dracu o mai fi pe acolo,a dus la acest rezultat. Diferenta dintre 5-0 cu Armenia si 0-0 cu Kazahstan a facut arbitru,terenu,conditiile,etc,etc...REPET,NU CAUT SCUZE,dar noi suntem Romania,nu Spania sau Germania sa batem si "impotriva vantului" astfel de echipe. Si Grecia daca era ciupita asa ,la EURO 2004 NICI NU TRECEA DE GRUPE,DARAMITE SA CASTIGE...

De acord cu multe din ce spui tu, dar hai sa ne mai uitam inca o data impotriva cui au jucat echipele alea. Danemarca este totusi o fosta campioana europeana, si cred ca este inca o echipa in prima jumatate a plutonului european. Israel, Elvetia, Norvegi si Belarus au primit goluri de la niste orase stat, sa fim seriosi, aria de selectie acolo e extrem de redusa, ca sa nu mai vorbim de nivelul de fotbal. Kazahstan, ca si alte state din zona aia, nu ar trebui sa joace in Europa, aici e un abuz al Fifa, plus ca trebuie sa suportam si mizeria asta cu gazon artificial, care e total aberanta. Concluzia e ca nu mi se pare un capat de tara rezultatul asta...ahhh, si sa nu uit, poate avem noi nu stiu cite posturi si pulicatii de sport, dar numai jurnalism sportiv nu se cheama ca fac.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează