INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA - ARMENIA 2-1

VIDEO La ultima suflare! Polonia s-a chinuit teribil cu Armenia, dar s-a salvat în ultimul minut: 2-1

Lewandowski l-a forțat pe Mkoian să dea autogol, marcând 5 goluri în cele 3 meciuri ale grupei // FOTO Reuters
Lewandowski l-a forțat pe Mkoian să dea autogol, marcând 5 goluri în cele 3 meciuri ale grupei // FOTO Reuters

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2016 00:00

Următoarea noastră adversară s-a chinuit ieri teribil cu un adversar rămas în ”zece” din minutul 30. A riscat să piardă, dar a învins norocos la ultima fază, salvată de căpitan.

Constrâns de accidentări, Nawalka a făcut două permutări și a venit cu tot atâtea nume noi față de 3-2 cu Danemarca. Błaszczykowski fundaș dreapta, Grosicki mutat de pe stânga și înlocuit, la rându-i, de Rybus. Iar în față, Teodorczyk l-a susținut pe Lewandowski, în absența lui Milik.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Armenii, iar în "zece"!

La fel de naivi ca-n jocul cu noi, armenii ezită în apărare, dar Rybus și Lewa nu cadrează. Apoi Teodorczyk dă uluitor cu capul pe lângă minge în 6 metri, iar șutul lui Rybus e blocat. Cu mâna cer polonezii, arbitrul arată corner! Monologul continuă.

Hairapetian scoate de pe linie "capul" lui Lewa. Tot ca sâmbătă, armenii rămân în "10": stoperul Andonian, 21 de ani, ia 2 cartonașe în doar 30 de minute. Au însă mai mult noroc, Lewa ratează și singur cu portarul! 0-0 la pauză.

Goluri din faze fixe

Numai o iluzie. Imediat după reluare, Mkoian deviază de lângă Lewandowski, autogol. Bucuria gazdelor, efemeră. Tot din fază fixă, Pizelli centrează, Haroian trece pe lângă minge cu capul și Fabianski se bâlbâie comic: 1-1.

Polonezii au lacune defensive, armenii rezistă eroic. Beglarian este mare la șutul lui Zielinski, iar Ozbiliz ratează singur cu portarul. A doua oară, în prelungiri. Iar la ultima fază, același Lewa pune capul pentru o victorie de infarct. Nici șansa nu e cu noi.

29-5a fost raportul șuturilor (8-2 cadrate) în favoarea Poloniei, care a avut 67% posesie

POLONIA - ARMENIA    2-1

(Mkoian 48 autogol, Lewandowski 90+5 - Pizzelli 50)

POLONIA: Fabianski - Błaszczykowski, Glik, Cionek, Jędrzejczyk (34 Wszolek) - Grosicki (70 Kapustka), Krychowiak, Zieliński, Rybus - Lewandowski, Teodorczyk (85 Wilczek). Antrenor: A. Nawalka

ARMENIA: Beglarian - Minasian, Haroian, Mkoian, Andonian, Hairapetian - Hovhannisian (61 Ozbiliz), Muradian (34 Voskanian), Grigorian, Manoian - Pizzelli (85 Hakobian). Antrenor: V. Sukiasian

Eliminat: Andonian (30)
A arbitrat Ivan Kružliak (Slovacia)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
supereduardo10
supereduardo10  •  12 Octombrie 2016, 10:33

Ghinion teribil pt Romania atat in meciurile disputate cat si la rezultatele indirecte+ arbitraje. Polonia a egalat in minutu 95 dupa ce se dadusera 4 min de prelungire! Nu avem cine stie ce echipa dar nici UEFA nu ne vrea la mondial.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează