INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  VIOLENȚE

VIDEO Altă seară cu violențe pe străzi » Ambuscadă pusă la cale înaintea meciului din Conference League

Sursă foto: Facebook@Hooligans.cz
Sursă foto: [email protected]

Articol de - Publicat joi, 10 august 2023 09:46 / Actualizat sambata, 12 august 2023 00:28

Noi scene violente s-au produs săptămâna aceasta înaintea unui meci din preliminariile cupelor europene. După altercațiile de luni seară dintre fanii lui Dinamo Zagreb și cei ai lui AEK Atena, încheiate tragic, cu moartea unui ultras elen, scene reprobabile au avut loc și în Cipru, înaintea duelului din Conference League dintre AEK Larnaca și Maccabi Tel Aviv

Temuții ultrași din Gate 9, cea mai dură facțiune a suporterilor Omoniei Nicosia, i-au atacat pe fanii celor de la Maccabi Tel Aviv, aflați în Cipru pentru confruntarea cu AEK Larnaca din turul III al Conference League.

Îmbrăcați în negru, mulți dintre ei cu cagule alb-verzi pe față, ciprioții i-au alergat pe israelieni prin oraș. Scenele au fost filmate și s-au viralizat în ultimele ore pe rețelele de socializare. În inferiortate numerică, suporterii lui Maccabi s-au baricadat care-ncotro, în încercarea de a evita furia huliganilor ciprioți.

Din fericire, nu s-a ajuns la o „ciocnire” între cele două grupări de fani. Publicația Financial Mirror scrie că intervenția promptă forțelor de ordine, care au mobilizat un număr impresionant de polițiști, a evitat escaladarea conflictului. 

„În jurul miezului nopții, ofițerii au observat un grup de fani îndreptându-se către un pub din Phinikoudes, unde se aflau fanii Maccabi. Când i-au văzut pe polțiști, aceștia au început să fugă din zonă”, a declarat Christos Andreou, purătorul de cuvânt al poliției din Larnaca.

Echipa lui Robbie Keane a plecat cu un egal din Cipru

Pe teren, duelul dintre AEK Larnaca și Maccabi s-a încheiat indecis, 1-1. Formația cipriotă a ratat la mustață victoria, irosind un penalty în minutul 86 al partidei disputate miercuri seara. Formația israeliană e antrenată de Robbie Keane, fostul mare atacant irlandez al lui Tottenham, Liverpool sau Celtic.

Citește și alte știri de actualitate: 

Rangers, la un pas de play-off-ul Champions League! Ce a făcut Ianis Hagi + victorie mare pentru Panathinaikos

Fotbalistul cu origini românești a mai făcut un pas spre grupele Champions

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Stars
Stars  •  10 August 2023, 11:21

Decizia e simpla, toate echipele cu suporteri care creeaza probleme, AFARA din Europa!

temujin
temujin  •  10 August 2023, 11:09

Ce să faci dacă suporterii din Israel și-au "asumat" urmărirea partidei de fotbal. Am dreptate Cătăline?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează