INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  RANDERS - CFR CLUJ 2-1

Andrei Burcă, mesaj tranșant după eșecul cu Randers: „Suntem oameni mici dacă facem asta!”

Andrei Burcă, în Randers - CFR Cluj 2-1 +6   FOTO
Andrei Burcă, în Randers - CFR Cluj 2-1

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 noiembrie 2021 08:26 / Actualizat vineri, 26 noiembrie 2021 08:37

Andrei Burcă (28 de ani), integralist în Randers - CFR Cluj, scor 2-1, s-a declarat dezamăgit de parcursul european al campioanei României din acest sezon. Eșecul din Danemarca i-a eliminat matematic pe vișinii din Conference League cu o etapă înainte de finalul fazei grupelor. 

„Suntem supărați că nu am reușit să câștigăm, ne-am dorit asta foarte mult. Am încercat să câștigăm la 1-1, am plecat foarte mulți pe atac, dar am luat acel gol din lovitură liberă. Suntem toți supărați, dezamăgiți de acest parcurs european, ne așteptam la mult mai multe reușite în această grupă, dar acum este de prisos să vorbim. Trebuie să ne regrupăm și să câștigăm următorul meci, de luni”, a spus Burcă după meci. 

Dan Petrescu își arată colții după eliminarea din Conference League: „În ultimii 5 ani doar CFR a făcut ceva. Cluburile 0, naționala nimic!”
RANDERS - CFR CLUJ 2-1
Dan Petrescu își arată colții după eliminarea din Conference League: „În ultimii 5 ani doar CFR a făcut ceva. Cluburile 0, naționala nimic!”

Andrei Burcă, după Randers - CFR Cluj: „Suntem oameni mici dacă ne ascundem după așa ceva”

Întrebat dacă le-a lipsit norocul, stoperul CFR-ului a avut un răspuns tranșant

Mi se pare că suntem oameni mici dacă încercăm să ne ascundem după lipsa șansei sau astfel de treburi. Trebuie să privim realitatea în față, nu a fost cel mai bun parcurs european. Nici în preliminarii nu a fost ce ne-am dorit, trebuie să recunoaștem. Veniserăm după 2 ani în care făcuserăm performanțe, am ieșit din grupa de Europa League. 

Trebuie să fim bărbați, să ne privim în ochi, să ne strângem, să ne unim, pentru că ne așteaptă un campionat foarte lung, este important să-l câștigăm”. 

Andrei Burcă, despre meciul cu Academica Clinceni: „Va fi dificil” 

Pentru CFR Cluj urmează un meci în Liga 1, cu Academica Clinceni. Partida este programată luni, 29 noiembrie, de la ora 20:30. Andrei Burcă așteaptă o partidă dificilă împotriva ultimei clasate din campionatul intern

„Sunt convins că vom avea o partidă dificilă, pentru că noi am jucat în această seară și vom avea un drum lung, dar trebuie să câștigăm cele 3 puncte. Nu mai avem șanse în Europa, este foarte important ca acum să ne axăm pe campionat și să ne menținem avansul, dacă nu chiar să ne îndepărtăm de urmăritoare”. 

Citește mai multe știri despre Randers - CFR Cluj: 

Cristi Balaj, tranșant după un nou meci rușinos al CFR-ului în Europa: „Nu meritam să câștigăm. Vom face schimbări în viitorul apropiat”

CFR Cluj este ELIMINATĂ din Europa! Prestație rușinoasă în Conference League

„Săgeți” către Dan Petrescu după eșecul din Conference: „Nu mai sunt la modă antrenorii defensivi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dodo001
dodo001  •  28 Noiembrie 2021, 09:18

Jucatorii CFR-ului sunt buni dar in fotbalul mondial se joaca dupa trasee, viteza, adica niste automatisme. Mai putin, cu preluari si conducerea mingii si stat cu pase laterale, și apoi gandit prea mult. Jucatorii proveniti din academii joaca din prima atingere, cu respect fata de colegul de echipa. Adica sa inteleaga si Burca & Co. ca îi dai pasa colegului nu se te scapi de minge, nu o sutezi aiurea, o dai frumos sa o poata face ceva cu ea, nu sa il incurci.

wearethechampions
wearethechampions  •  26 Noiembrie 2021, 14:14

Poate ar trebui sa se gandeasca cei de la CFR ca e anormal sa joci cu Bordeianu care nu e in stare s dea o pasa de 3m cand il ai in lot pe Sigurjonssone si sa se intrebe de ce au 2 atacanti absolut penibili, in loc sa aiba unul si bun.

adyady
adyady  •  26 Noiembrie 2021, 09:03

Burca esti un jucator profesionist si mult respect.Dar acum oamenii din club sunt niste amatori care au sapat fosta conducere .Incepand cu domnul Bogdan ce are neamuri prin Cipru Si cu Dan ce facea inaine sporturi extreme(Parasutism).In rest numai de Rau.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează