INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA 1948 - FCSB 0-1

EXCLUSIV // VIDEO Dumitru Dragomir, sigur că un fotbalist de la FCSB va pleca după meciul cu CSKA: „Va zbura repede!”

CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda +33   FOTO
CSKA 1948 Sofia - FCSB // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 23:03 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 23:28

FCSB s-a impus în deplasarea cu CSKA 1948, scor 1-0, și este favorită la calificarea în turul 3 preliminar din Conference League. Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, a comentat prestația roș-albaștrilor.

  • Returul are loc joi, 3 august, la București, pe arena Arcul de Triumf.

Invitat la GSP Live, Dumitru Dragomir a ținut să-l laude pe Florinel Coman după prestația de la Sofia, fiind sigur că vedeta roș-albaștrilor va fi vândută vara aceasta de Gigi Becali. De asemenea, este de părere că lui Octavian Popescu ar trebui să i se schimbe poziția.

Gigi Becali a intervenit imediat după CSKA 1948 - FCSB și a făcut praf echipa: „El era ca la circ! Nu-mi dau seama ce se întâmplă, suntem scoși deja”
CSKA 1948 - FCSB 0-1
Gigi Becali a intervenit imediat după CSKA 1948 - FCSB și a făcut praf echipa: „El era ca la circ! Nu-mi dau seama ce se întâmplă, suntem scoși deja”

VIDEO Dumitru Dragomir după CSKA 1948 - FCSB 0-1: „L-as disciplina pe Dawa, chiar dacă nu știe cu «varza»”

„M-a mulțumit meciul. Nu a fost un mare nivel tehnico-tactic, dar mi-a plăcut rezultatul. Mi-au plăcut 2-3 jucători în frunte cu Coman. Ăia au avut un singur șut periculos spre poartă, hai să zic două. CSKA o echipă ușoară, echipă de valoarea lui U Cluj. E valoros Heliton de la ei (n.r. - fundașul central), trebuia să-l ia Becali. 

Nu în locul lui Dawa, el dacă e puțin stăpânit e fotbalist bun, chiar dacă e în relații proaste cu «varza». Dă bine cu capul, are forță, e util. Nu l-aș scoate niciodată din echipă, l-aș disciplina. Octavian Popescu e fotbalist de Steaua. Trebuie să joace, nu a jucat câteva meciuri și se vede. Părerea mea este că poate juca și vârf și dă randament mai bun decât toți. 

Să-l încerce acolo și vor vedea  că dă randament. Nu poți după 1-2 meciuri... Lasă-l 6-7 meciuri apoi vezi dacă are valoare sau nu. Să învețe jocul de pe postul ăla, e greu să-l muți de pe un post pe altul. Lui Coman n-ai ce să-i faci, e cel mai bun din campionatul românesc. Va zbura repede, se găsesc echipe care vor da mult pe el”, a declarat Dumitru Dragomir la GSP Live. 

VIDEO. Ironie la adresa FCSB-ului » Momente tensionate în Bulgaria: „0% Steaua”

Citește și alte știri de la CSKA 1948 - FCSB: 

Prezență-surpriză în tribunele arenei „Vasil Levski” » Plecat în vară de la FCSB a venit să semneze cu CSKA 1948
CSKA 1948 - FCSB
Prezență-surpriză în tribunele arenei „Vasil Levski” » Plecat în vară de la FCSB a venit să semneze cu CSKA 1948
CSKA 1948 - FCSB, întrerupt 6 minute » Ce s-a întâmplat la Sofia
CSKA 1948 SOFIA - FCSB
CSKA 1948 - FCSB, întrerupt 6 minute » Ce s-a întâmplat la Sofia

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (4)
laur33
laur33  •  27 Iulie 2023, 12:52

Mai baieti, scrieti si voi in titlul care apare inainte sa dai click ca e vorba de ce zice Dumitru Dragomir pt ca nu toti vrem sa-i citim ineptiile.

Richelieu
Richelieu  •  27 Iulie 2023, 10:39

Coman este slab unde sa plece in china poate. In Europa face tusa poate in San Marino.

remarque
remarque  •  27 Iulie 2023, 09:07

:)))))))))))))))))))). Securistul din Balcesti. Asa usoara cum este, U Cluj i-a luat 4 puncte din 6, FCSB-ului in sezonul trecut. Deduc ca FCSB e o echipa usuratica. Oricum, daca trece de bulgari, vin meciuri mai apropiate de stratosfera in care zboara echipa FCStelaraB. O sa-i vedem atunci.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează