INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  CSKA 1948 SOFIA - FCSB

Se lucrează de zor la Sofia înainte de CSKA 1948 - FCSB

Se lucrează de zor la Sofia înainte de CSKA 1948 - FCSB // sursă foto: sportal.bg
Se lucrează de zor la Sofia înainte de CSKA 1948 - FCSB // sursă foto: sportal.bg

Articol de - Publicat joi, 29 iunie 2023 12:31 / Actualizat joi, 29 iunie 2023 12:46

Bulgarii schimbă gazonul stadionului „Vasil Levski”, cel care va găzdui partida dintre CSKA 1948 Sofia și FCSB, prima manșă din turul 2 preliminar al Conference League.

FCSB începe aventura europeană din acest an pe 26 iulie, când o va înfrunta în deplasare pe CSKA 1948 Sofia, a treia echipă din Bulgaria în sezonul precedent.

Partida va fi găzduită de arena „Vasil Levski”, a doua cea mai mare din țara vecină, cu o capacitate de 43.230 locuri.

FCSB are un nou număr 9
FCSB
FCSB are un nou număr 9

Se lucrează de zor la Sofia înainte de CSKA 1948 - FCSB

Pentru a se asigura că suprafața de joc va fi la cele mai înalte standarde la ora meciului, bulgarii lucreză de zor la înlocuirea gazonului.

Au început deja să monteze noul gazon, lucrările ar trebui să fie gata zilele viitoare”, transmite publicația Sportal.bg.

În mod normal, meciul dintre CSKA 1948 Sofia și FCSB ar fi avut loc joi, 27 iulie, însă UEFA a devansat partida cu o zi, din moment ce joi este programată și partida CSKA Sofia - Sepsi OSK, tot în capitala Bulgariei.

FCSB a refuzat să joace turul la București

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a susținut zilele trecute că CSKA 1948 Sofia le-a propus roș-albaștrilor ca meciul tur să se joace la București, nu în Bulgaria, conform tragerii la sorți.

FCSB a refuzat cererea bulgarilor, astfel că returul va avea loc la București, pe 3 august, pe arena „Arcul de Triumf”.

„Ei ne-au cerut să jucăm primul meci în Bucureşti, dar nu am fost de acord. Nu ştiu dacă e un avantaj să joci primul meci acasă. Cred că încă mai e un avantaj să joci returul acasă, chiar şi fără spectatori. Joci acasă, dormi în patul tău.

Au vrut să mute meciul, că nu e gata gazonul, că vor să-l schimbe. Nu vor să joace pe stadionul lor, pentru că e unul de o capacitate redusă”, a precizat MM. 

Mai multe știri despre FCSB: 

Una caldă, alta rece pentru FCSB: a ajuns Mihai Pintilii, dar întârzie Siyabonga Ngezana » Noua problemă care-l împiedică pe sud-african să se alăture bucureștenilor

Duckadam crede că l-a „ghicit” pe Gigi Becali: „Nu cumva pe el vrea să-l transfere?”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează