INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FARUL - HJK HELSINKI 2-1

Dragoș Nedelcu, dat pe spate de prestația unui coechipier: „Calitatea lui a făcut diferența!”

Farul Constanța a învins-o pe HFK Helsinki, scor 2-1, în prima manșă a play-off-ului Conference League. Dragoș Nedelcu (26 de ani), mijlocașul campioanei României, crede că geniul lui Constantin Budescu a făcut diferența. +4   FOTO
Farul Constanța a învins-o pe HFK Helsinki, scor 2-1, în prima manșă a play-off-ului Conference League. Dragoș Nedelcu (26 de ani), mijlocașul campioanei României, crede că geniul lui Constantin Budescu a făcut diferența.

Articol de - Publicat joi, 24 august 2023 22:50 / Actualizat joi, 24 august 2023 22:50

Farul Constanța a învins-o pe HFK Helsinki, scor 2-1, în prima manșă a play-off-ului Conference League. Dragoș Nedelcu (26 de ani), mijlocașul campioanei României, crede că geniul lui Constantin Budescu a făcut diferența. 

Constantin Budescu a pasat decisiv la ambele reușite ale Farului și l-a impresionat pe Dragoș Nedelcu. 

Hagi a venit la conferință cu un mare reproș pentru jucătorii lui: „De-asta sunt supărat”
FARUL - HJK HELSINKI 2-1
Hagi a venit la conferință cu un mare reproș pentru jucătorii lui: „De-asta sunt supărat”

Dragoș Nedelcu, după Farul - HJK Helsinki 

„A fost un meci greu, am întâlnit o echipă bună, campioana Finlandei. Am luat o mică opțiune pentru faza grupelor, dar avem multe de analizat pentru meciul retur. Cred că i-am dominat fizic dacă s-a schimbat jocul din minutul 60. Pregătirea fizică a făcut diferența. 

Am reușit să stăm mai mult în jumătatea lor de teren, calitatea lui Budescu a făcut diferența. A fost un meci strâns în prima repriză, dar nu au avut ei vreo ocazie foarte mare.

Ar însemna foarte mult să avem două echipe în grupele Conference League, ar crește nivelul campionatului intern.

Ne dorim foarte tare să redevenim cei de sezonul trecut, să ne omogenizăm. Ăsta e cel mai greu lucru, sunt mulți jucători noi. Din păcate, Denis Alibec a plecat. Știu că a făcut acest pas pentru binele lui”, a spus Dragoș Nedelcu. 

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Incredibil unde s-a ajuns! Toni Petrea, umilit ca pe vremea secretarilor de partid! Ce l-au pus consilierii de la Primărie să facă înainte să-l dea afară

Antrenorul lui Beșiktaș nu se teme de Mircea Lucescu și Dinamo Kiev: „Îl respectăm foarte mult, dar vrem să trecem mai departe!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
t800
t800  •  25 August 2023, 10:11

Nedelcule asuma-ti mai multe responsabilitati la echipa, impresia din exterior e ca te pitesti de mingie...

Aciduzzu
Aciduzzu  •  25 August 2023, 09:38

Nedelcu , fobaliciul cu viteză ca melcu ...

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  25 August 2023, 09:16

Și te mai întrebi de ce Nedelcul este un " veșnic mediocru " !? ( Auzi ca la dat pe spate !?) Ăștia cred ca nici nu se uita la TV. La meciuri de fotbal din alte campionate ,își pun căștile pe cap și asculta manele ! Nimic din mediul înconjurător nu- i interesează, Un peisaj frumos ,un oraș frumos pe unde trec!?Nu insist ! Gasca prin apa !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează