INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - WEST HAM

VIDEO + FOTO Cârciumarii din Centrul Vechi s-au întrecut în oferte pentru „ciocănari” » Cum i-au atras pe britanici la terase înainte de FCSB - West Ham

Reducere pentru britanici înainte de FCSB - West Ham / FOTO: Dumitru Angelescu +8   FOTO
Reducere pentru britanici înainte de FCSB - West Ham / FOTO: Dumitru Angelescu

Articol de , , - Publicat joi, 03 noiembrie 2022 16:55 / Actualizat joi, 03 noiembrie 2022 17:00

Suporterii britancii veniți la București pentru meciul dintre FCSB și West Ham, din Conference League, au avut parte de un tratament special la terasele din Centrul Vechi.

  • FCSB - West Ham, în ultima rundă a grupei B din Conference league, se joacă astăzi, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena.

Câteva sute de susținători ai lui West Ham au făcut deplasarea la București pentru ultimul meci al grupei B din Conference League. Au sosit de dimineață și s-au încăzit în Centrul Vechi al Capitalei. 

+4 FOTO

Valuri de bere înainte de FCSB - West Ham

Cârciumarii le-au ofert un tratament aparte. Ofertele pentru fanii britanici, recunoscuți pentru apetitul lor ridicat la bere, au fost cât se poate de diverse. De la o reducere de 25% la clasicele halbe, până la băuturi gratuite, toate pentru a-i atrage pe „ciocănari”.

Suporterii englezi au fost extrem de liniștiți. Au cântat și s-au bucurat de bere, uimiți de prețul mic în comparație cu cel din țara natală. Niciun incident nu a fost semnalat înaintea partidei de pe Arena Națională. 

VIDEO. Fanii britanici, petrecere la teresele din Centru Vechi înainte de FCSB - West Ham 

Clasamentul grupei B:

Cârciumarii din Centrul Vechi s-au întrecut în oferte pentru „ciocănari” » Cum i-au atras pe britanici la terase înainte de FCSB - West Ham

Citește și alte știri despre FCSB: 

Peluza Nord, îndemn rasist și violent înainte de FCSB - Rapid: „Să dăm binețe înaripatelor! Venim grupuri organizate să-i îmbrățișăm”

Astăzi s-a judecat recursul privind palmaresul Stelei » Hotărârea venită după doar 6 minute l-a iritat pe Florin Talpan!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Sofa_King
Sofa_King  •  03 Noiembrie 2022, 18:32

Exact la fel au facut si englezii cand eu fost FCSB istii la ei

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close