INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  FCSB - CSKA SOFIA

VIDEO EXCLUSIV Florinel Coman, pus în gardă după meciul de la Sofia: „Puteam marca de mai multe ori! Să nu-i neglijăm”

Florinel Coman e în formă maximă înaintea returului cu CSKA 1948 +10   FOTO
Florinel Coman e în formă maximă înaintea returului cu CSKA 1948

Articol de , - Publicat joi, 03 august 2023 14:25 / Actualizat joi, 03 august 2023 15:43

Florinel Coman (25 de ani), unul dintre liderii de la FCSB și principalul om de gol, nu crede că bulgarii de la CSKA 1948 sunt victime sigure pe ”Arcul de Triumf”. Șeptarul roș-albaștrilor își dorește ca echipa sa să nu mai repete evoluția modestă de la Sofia. 

„Clar, va fi ceva diferit diseară. Asta pentru că jucăm acasă. Chiar dacă am jucat doar într-un meci pe «Arc», până la urmă jucăm în România. Este dificil pentru că nu avem suporterii alături de noi. 

Trebuie să ne setăm foarte bine înainte de meci, pentru că în partida tur nu am făcut un meci atât de bun, chiar dacă am câștigat. Jocul acesta trebuie să-l câștigăm într-o altă manieră”, a zis Florinel Coman pentru GSP.RO. 

Florinel Coman: „Să nu-i neglijăm”

Coman regretă faptul că FCSB n-a marcat de mai multe ori la Sofia, când fără să aibă un joc strălucit, vicecampioana României a reușit să ducă de multe ori mingea în preajma porții adverse:

”Așa a fost, chiar puteam marca oricând în tur! Chiar am avut ocazii de a ne desprinde. Totuși nu trebuie să-i neglijăm azi. La meciurile acestea, determinarea își pune amprenta în jocul echipelor”, a mai zis Coman.

Încă un „adversar” pentru FCSB joi seara: gazonul de pe „Arc” arată deplorabil!

Gazonul de pe stadionul „Arcul de Triumf”, cel care va găzdui meciul de joi seara dintre FCSB și CSKA 1948 Sofia, arată foarte rău. „E plin de gropi”, s-a plâns și Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB.

+16 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB - ȚSKA 

FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2 » FCSB, calificare cu emoție! Dubla lui Djokovic duce vicecampioana în turul 3 al Conference League
FCSB - CSKA 1948 SOFIA 3-2
FCSB - CSKA 1948 Sofia 3-2 » FCSB, calificare cu emoție! Dubla lui Djokovic duce vicecampioana în turul 3 al Conference League
Ce jucător de la FCSB îi sperie cel mai tare pe cei de la CSKA 1948 : „De el ne vom îngriji special, dar și ceilalți sunt periculoși”
FCSB - CSKA SOFIA 1948
Ce jucător de la FCSB îi sperie cel mai tare pe cei de la CSKA 1948 : „De el ne vom îngriji special, dar și ceilalți sunt periculoși”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
fecere2
fecere2  •  03 August 2023, 16:21

Forta STEAUA!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează