INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  JABLONEC - CFR CLUJ 1-0

Helmuth Duckadam a distrus un fotbalist, după Jablonec - CFR Cluj 1-0: „Zero barat! Doar s-a certat cu arbitrul și a protestat”

CFR Cluj a fost învinsă de Jablonec, scor 0-1, la debutul în grupele UEFA Conference League. Helmuth Duckadam (62 de ani) a criticat evoluția lui Billel Omrani (28 de ani). +4   FOTO
CFR Cluj a fost învinsă de Jablonec, scor 0-1, la debutul în grupele UEFA Conference League. Helmuth Duckadam (62 de ani) a criticat evoluția lui Billel Omrani (28 de ani).

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 septembrie 2021 00:08 / Actualizat vineri, 17 septembrie 2021 00:10

CFR Cluj a fost învinsă de Jablonec, scor 0-1, la debutul în grupele UEFA Conference League. Helmuth Duckadam (62 de ani) a criticat evoluția lui Billel Omrani (28 de ani). 

Toate detaliile despre Jablonec - CFR, AICI!

CFR Cluj a avut o prestație ștearsă la debutul în Conference League. Punctul de minim a fost atins în minutul 49, când Mario Camora a văzut cartonașul roșu, iar cehii au marcat din penalty. Helmuth Duckadam a fost dezamăgit de prestația lui Billel Omrani. Atacantul francez a fost nervos pe durata întregii partide, s-a certat cu arbitrul, fără a arăta vreun moment deosebit de fotbal. 

Helmuth Duckadam, acid după Jablonec - CFR Cluj 1-0

„Foarte slabi ambii atacanți. Omrani, în afara unei lovituri libere, nu a avut nimic. CFR a jucat cu un atacant în minus. Au jucat cu vreo 3-4 jucători mai puțin... Omrani, în afară de a se certa cu arbitrul și a de a protesta tot timpul, a fost zero barat”, a spus Helmuth Duckadam la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Programul lui CFR Cluj din Conference League

  • Etapa 2, 30 septembrie: CFR Cluj - Randers
  • Etapa 3, 21 octombrie: CFR Cluj - AZ Alkmaar
  • Etapa 4, 4 noiembrie: AZ Alkmaar - CFR Cluj
  • Etapa 5, 25 noiembrie: Randers - CFR Cluj
  • Etapa 6, 9 decembrie: CFR Cluj - Jablonec

CFR Cluj are președinte: Cristi Balaj

Cristi Balaj (50 de ani) a ajuns la un acord cu CFR Cluj. Fostul arbitru urmează să devină președintele „feroviarilor”, post rămas vacant după plecarea lui Marian Copilu din Gruia.

Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod sprecial de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională. 

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore. 

Atenția mea se îndreaptă acum și către decizia WADA de a declara Agenția Națională Anti-Doping ca fiind neconformă până la adoptarea noii legi anti-doping. Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern
Cristi Balaj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Petrescu și Rădoi să-și ia gândul de la el! » Când va putea reveni Denis Alibec pe teren

Cristi Balaj și Panduru, dialog în direct despre „transferul” la CFR Cluj: „Sper să rămân același” vs. „N-ai cum”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (13)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  17 Septembrie 2021, 12:25

Daca altadata mi-am permis sa il contrazic pe Dl.Duckadam-mai ales pentru apropierea de JIJI-nu se potriveste valoarea sa de OM cu acest ins!-de data asta sunt perfect de acord!ACEST INDIVID AROGANT pacaleste fotbalul si clubul,supoprterii si este departe de valoarea unui jucator de prima liga!Il folosesc pentru ca nu au altul si majoritatea jucatorilor de la CFR-cu cateva exceptii-nu au fata de o echipa campioana!

gago747
gago747  •  17 Septembrie 2021, 10:42

Balaj președinte la CFR ... mda. Balaj, Zotta, Argăseală, foști arbitri bunicei, dar de asemenea foști, actuali și viitori hoți de puncte pe Filiera Fluierașu.

dexter3
dexter3  •  17 Septembrie 2021, 10:37
Postat de cfrinho pe 17 Septembrie 2021, 00:43

Nu manca "delicii" turcesti. CFR a fost mereu cea furata de arbitrii. Steaua, FCSB, cum v-o zice...a fost cu furtul. Cine a facut puscarie pentru fapte de coruptie in fotbal?!

Hai ca esti nesimtit! Nimeni nu contesta ca fcsb e ajutata de arbitri, in afara de gigisti, dar cfr este de departe nr. 1 in furturi cu fluierasii si nu numai.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează