INTERNATIONAL  »  CONFERENCE LEAGUE  »  SIVASSPOR - CFR CLUJ

CORESPONDENȚĂ GSP DIN TURCIA Antrenorul lui Sivasspor, „mulțumiri din suflet” pentru CFR Cluj, înaintea duelului pentru locul 1 în grupă: „Altfel, nu puteam juca”

Articol de - Publicat miercuri, 26 octombrie 2022 15:26 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2022 18:58

Sivasspor și CFR Cluj, primele două clasate din Grupa G din Conference League, se întâlnesc joi, iar turcii văd meciul ca pe o finală.

  • Sivasspor - CFR Cluj se joacă de la 22:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe ProArena.
  • Marius Mărgărit, reporterul special al Gazetei Sporturilor, se află în Turcia, de unde transmite cele mai importante informații despre Sivasspor - CFR Cluj

Azi, Riza Calımbay, antrenorul lui Sivasspor, a susținut o conferință de presă și a prefațat meciul contra trupei lui Dan Petrescu. 

Tehnicianul a lăudat campioana României și le-a mulțumit celor de la CFR Cluj pentru ajutorul din meciul tur, când turcii au jucat într-un echipament oferit de români. 

Antrenorul lui Sivasspor: „Meciul cu CFR Cluj e ca o finală”

„Avem o echipă foarte unită. Partida cu CFR e ca o finală, pe care vrem s-o câștigăm, ca să abordăm mai încrezători meciul cu Slavia și să ne calificăm mai departe. Știm că CFR e o echipă foarte puternică, din punct de vedere tehnic și fizic. Am câștigat în România, dar acum va fi alt meci.

Jucătorii noștri cunosc importanța acestui meci și, chiar dacă suntem o echipă mai mică, credem că e posibil să atingem acest obiectiv, acela de a trece de grupe.

În plus, vreau să le mulțumesc din suflet celor de la CFR Cluj, care, la meciul tur, când noi am avut niște dificultăți, au colaborat cu noi și ne-au ajutat să putem juca”, a spus Riza Calimbay.

Am un respect foarte mare pentru că în trecut jucători ca Hagi sau Popescu au ajutat Liga din Turcia să câștige Cupa UEFA, pentru Lucescu, care a antrenat aici și a contribuit la progres

Da, suntem o echipă mică, dintr-un oraș mic, dar în ultimii trei ani am jucat în cupele europene, ceea ce înseamnă că știm drumul spre succes

- Riza Calimbay, antrenor Sivasspor

„Suntem pregătiți să dăm totul”

Camerunezul Clinton N'Jie, atacant la Sivasspor, e sigur că formația lu poate învinge iar pe CFR, după succesul din tur.

„Când te uiți din afară, poate că Liga din Turcia nu pare foarte puternică, dar din interior pot să vă spun că are mare calitate. Au început să fie transferați jucători mari, s-au investit bani mulți. Acum cred că Liga din Turcia este între cele mai bune 7 din Europa.

Știm că va fi un meci foarte dificil cu CFR, dar e unul important. Cred că suntem pregătiți să dăm ce avem mai bun pentru victorie, pentru suporteri, pentru cele 3 puncte și pentru a ajunge în faza următoare.

După ce am câștigat în România, știm ce avem de făcut acum, să învingem iar. E adevărat, ei sunt campionii României în ultimii ani, dar Sivass a tot crescut în această perioadă în Liga Turciei, a mai fost în cupele europene, fotbalul de aici e tot mai bun”, a declarat și Clinton N'Jie.

Citește și: 

Premieră la CFR Cluj! Mutare strategică înaintea duelului care poate aduce primăvara europeană

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (16)
traian_v
traian_v  •  27 Octombrie 2022, 19:17
Postat de 007claudiu pe 27 Octombrie 2022, 18:24

Asa e, tu vezi doar mânării! Du-te uita-te pe Cluj Arena , sa iti explice R. Constantea cum se fac. Acolo la ligile B si C. Cum altfel!

Ce legatura are comentariul meu cu alte ligi si cu Cluj Arena? Invata sa citesti ce am comentat. Am voie, nu?

007claudiu
007claudiu  •  27 Octombrie 2022, 18:24
Postat de traian_v pe 26 Octombrie 2022, 17:41

Foarte ciudata faza cu tricourile din meciul tur. Le aveau gata pregatite astia de la CFR, cu logo cu tot, exact cu numerele de joc... Mai mult ca sigur ceva manarie in spiritul prieteniei traditionale romano-turca ;)

Asa e, tu vezi doar mânării! Du-te uita-te pe Cluj Arena , sa iti explice R. Constantea cum se fac. Acolo la ligile B si C. Cum altfel!

remarque
remarque  •  27 Octombrie 2022, 17:24
Postat de oncica07 pe 27 Octombrie 2022, 05:49

Tu ai trecut de clasa a 3 a?? Stii sa citesti?? Eu inteleg ca esti frustrat..dar sa nu stii sa procesezi o informatie..:))) tu vii cu clasamentul uefa pe COEFICIENTUL DE TARA PE CAMPIONATE:))) WTF?? serios,ce fumezi?? Coeficientul,punctele facute de cate o echipa in cupele eruopene iti dau tie locul unui campionat in ranking?? Market share,valorea loturilor,nr de spectatori,sponsori..nu, nimica??! Ce acoperire are turcia vs portugalia la spectatori??Asta ti' a fost argumentul,clasamentul de coeficiente..?! :)))pai asa,bai baiatule,daca mai intra CFR ul de 3 ori in grupe,superliga va fi la bataie cu bundesliga:)))))) vai,ce poate fi acolo in capul tau...ar trebui sa jucam cu voi saptamanal,sa va batem ca sa ti reviiii...

faci tu clasamente adica? Sau ai un link spre un clasament facut de un for oficial care sa sustina aberatiile tale? Nu? Atunci ramane cum ne-am inteles. De fiecare data cand scrii, aberezi. Evaluarile tale nu conteaza

Vezi toate comentariile (16)
Comentează