INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  OLANDA - GERMANIA, AZI, 21:45, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dorinel ţine cu Germania: "«Batavii» au cuţitul la os, dar sper ca nemţii să obţină calificarea"

Articol de - Publicat miercuri, 13 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iunie 2012 18:24

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

Adept al fotbalului german, Dorinel Munteanu vede Mannschaft-ul condus de Joachim Löw una din echipele ce se vor califica în fazele finale de la Euro 2012 chiar dacă face parte dintr-o grupă de foc, alături de Olanda, Portugalia şi Danemarca.

Tehnicianul Oţelului speră ca partida din această seară dintre Germania şi Olanda să fie una spectaculoasă, mai ales în condiţiile în care olandezii au nevoie de o victorie ca de aer pentru a putea trece de grupe, după ce au pierdut la debut în faţa Danemarcei, scor 0-1.

În prima etapă de la Euro, Germania nu a făcut un joc  foarte reuşit, a obţinut o victorie chinuită, dar meritată în faţa Portugaliei. După o singură partidă nu îţi pot da seama de forma unei echipe deoarece jucătorii vin după un sezon lung. Sper că nemţii să câştige astăzi în faţa Olandei şi să facă un pas important spre calificarea în fazele finale.

O să le fie greu pentru că batavii au cuţitul la os, dar toate aceste elemente vor duce către un meci interesant. În acest moment nu există o favorită a turneului, mă bucură faptul că am văzut jocuri frumoase, cu un tempo ridicat, pe măsură ce vom înainta în competiţie vom vedea echipele ce vor confirma statutul de favorite”, a declarat Dorinel Munteanu.

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează