INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ANGLIA-MUNTENEGRU, 22:00, SPORT.RO, LIVESCORE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Durul Capello ne lasă mască: "Femeile şi alcoolul pot însemna pregătirea potrivită. Cu o condiţie!"

Fabio Capello, 65 de ani, încheie în vara anului viitor contractul cu federaţia engleză de fotbal, semnat în ianuarie 2008 şi plătit regeşte: 9 milioane de euro pe sezon
Fabio Capello, 65 de ani, încheie în vara anului viitor contractul cu federaţia engleză de fotbal, semnat în ianuarie 2008 şi plătit regeşte: 9 milioane de euro pe sezon

Articol de - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2011 09:46

Selectionerul Angliei, Fabio Capello, a făcut o dezvaluire şocantă chiar înaintea meciului din aceasta seară, cu Muntenegru, în preliminariile Euro 2012, 22:00, Sportro.

Recunoscut drept un fanatic al disciplinei, tehnicianul englez pretinde n-are nimic impotriva ca jucatorii lui sa consume alcool sau sa mearga la femei atita timp cit pe teren isi fac treaba si ies invingatori!

"Orice e bun atunci cind ai succes. Alcoolul, femeile, totul. Atita vreme cit ai succes, orice poate fi considerat «pregatirea» potrivita. Dar cind pierzi, nimic din ce-ai facut pina atunci nu mai e OK. Rezultatul conteaza cel mai mult", a punctat Capello.

El a dat exemplu perioada lunga in care si-a tinut echipa in cantonament inaintea Mondialului 2010: "Atunci am fost criticat pentru c-am tinut jucatorii prea mult izolati si le-am permis foarte putine lucruri. De ce? Fiindca n-am avut succes la turneul final. Olandezii, de pilda, au stat mai mult decit noi in cantonament, dar a fost masura cea mai potrivita fiindca au ajuns in finala".

Contractul lui Capello cu Federatia engleza (FA) inceteaza imediat dupa turneul final din Ucraina si Polonia, iar FA a anuntat deja ca nu va mai fi prelungit.

"Voi fi foarte fericit daca ne calificam la Euro. Am sa beau cu prietenii, cu colaboratorii si cu jucatorii mei", a afirmat Fabio Capello, cel mai bine plătit selecţioner din lume, 9 milioane de euro pe an!


Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
submarina
submarina  •  07 Octombrie 2011, 11:23

E "vulpoi" Capello...aceste "povesti" sunt indreptate spre concurenti...

tomoiaga
tomoiaga  •  07 Octombrie 2011, 10:42

"tehnicianul englez "pretinde n-are nimic ..................!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DUTE BA SI TE IMPUSCA CU STILOUL.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează