INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  FRANŢA - ROMÂNIA 2-0

Marica şi Răzvan Lucescu s-au ignorat în Franţa » Nu îşi vorbesc

Articol de - Publicat duminica, 10 octombrie 2010 00:00

Lucescu şi Marica s-au ignorat în ultimele două zile în cantonamentul din Franţa. Ar putea fi semnul ca atacantul renunţe la echipa naţională.

Răzvan Lucescu şi Marica au ajuns să nu se mai bage în seamă! "Mă întrebi dacă Răzvan are jucători preferaţi în lot? Răspunsul pentru tine e DA!", a dialogat Marica pe chat cu un suporter al echipei naţionale.

"Eu fac echipa, nu impresarii. Nu ştiu ca federaţia să aibă vreun contract cu un jucător care trebuie să joace 90 de minute", a replicat la distanţa conferinţei de presă selecţionerul. Confirmîndu-se astfel un nou scandal între Lucescu junior şi tabăra Mutu-Becali, din care face parte şi Marica.

Tacerea de la Renaissance
Relaţiile dintre Răzvan Lucescu şi Ciprian Marica sînt îngheţate. E foarte probabil ca atacantul să ia o decizie zilele acestea privind viitorul său la echipa naţională, vorbindu-se din ce în ce mai des că el va spune pas eventualelor convocări.

După ce a izbucnit scandalul, după ce Lucescu şi-a spus punctul de vedere în conferinţa de presă şi Marica pe blog, răceala s-a instalat între cei doi. Vineri şi ieri cei doi nici măcar nu şi-au mai vorbit, evitîndu-se pe holurile hotelului Renaissance din Paris, dar şi la stadion.

S-a certat şi cu Piţurcă
În ceea ce îl priveşte pe Marica, lucrurile se repetă oarecum, la fel ca pe vremea lui Piţurcă. La turneul final al CE, din 2008 el a ajuns să nu-şi mai vorbească deloc cu selecţionerul deoarece nu a fost folosit nici un minut. În ultima paridă, cu Olanda, la 2-0 pentru batavi, Marica a refuzat să mai intre cînd Piţurcă l-a întrebat dacă e pregătit.

Nu e un caz Mutu
Din punctul de vedere al lui Lucescu, Marica nu e un caz similar cu Mutu. În sensul că selecţionerul nu refuză din start ideea de a-l chema la lot. Mai mult, a avut cu el discuţii lungi, trimiţîndu-l la un moment dat şi pe secundul Stelea în Germania să stea de vorbă cu Marica. Însă, atacantul de la Stuttgart continuă să fie rezervă şi la echipa de club.

"Nu încurajez ideea că arbitrul e de vină, hai să marcăm şi noi goluri! Ne-au tremurat picioarele de frică în prima repriză, dar apoi am avut curajul să şi atacăm"
Emeric Ienei, fost selecţioner

"Am jucat, am încercat să cîştigăm, păcat că a venit acea eroare a arbitrului. Rămînem la mîna celorlalte rezultate. Pantilimon e un real cîştig, Chivu şi Tamaş au fost certitudini"
Florin Prunea, fost internaţional

"Bara lui Săpunaru a fost momentul decisiv al jocului chiar dacă francezii rataseră cîteva ocazii importante pînă atunci"
Ladislau Boloni, fost selecţioner

"Dintre mijlocaşi, cel mai mult mi-a plăcut Florescu. Am văzut un mare Chivu, ar fi foarte greu pentru echipa naţională fără el"

Ladislau Boloni, fost selecţioner

"Marica trebuia să fie supărat după meci, nu înaintea fluierului de start"
Ladislau Boloni, fost selecţioner

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
garfield1967
garfield1967  •  10 Octombrie 2010, 16:25

imperator poti sa citesti?am spus radoi,cocis....oare astia nu sint mijlocasi?sau poate nu de la mijlocasi primesc mingea atacanti.ultima oara cind l-am vazut pe roman la nationala a jucat foarte bine si acum il bagi in min 86.unde e muresan?da ce nevoie avem de el cind il avem pe radoi.

tz69
tz69  •  10 Octombrie 2010, 13:36

meci nebun in Costa Rica: sase eliminari dintre care patru in 12 minute.vezi VIDEO: ://www.banatsport.ro/stiri/video-se-%C3%AEnt%C3%A2mpl%C4%83-%C3%AEn-costa-rica-%C5%9Fase-elimin%C4%83ri-dintre-care-patru-au-fost-%C3%AEn-doar-12-minute

lau72
lau72  •  10 Octombrie 2010, 12:11

Marica de bine de rau a dat pasa din care Sapunaru a dat bara , Stancu , Marica , sunt atacanti , daca nu primesc mingi cum vreti sa dea gol ?! Spunea cineva de pe aici ca ce sa faca Cr Tanase ca se pierdea in fata a 80.000 de oameni , dar Roman , dar Florescu ...................

Vezi toate comentariile (29)
Comentează