INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  BELARUS - ROMÂNIA, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Planul "Prinţului": să joace constant bine la Dinamo pentru a fi convocat » "Vreau la «naţională»!"

Articol de - Publicat marti, 07 septembrie 2010 00:00

Adrian Cristea n-a mai fost convocat de aproape un an, Lucescu fiind supărat pe el din cauza unei escapade alături de Mutu.

- Adi, mai mulţi oameni din fotbal spun că nu trebuia să lipseşti de la echipa naţională. Cum comentezi?
- Mă bucur să aud că oameni de fotbal şi foşti jucători ce au trăit mult timp în iarbă spun lucruri frumoase despre mine. Dacă o să merit şi domnul Răzvan Lucescu o să considere că fac faţă, o să fiu şi eu convocat, dacă nu, nu. Nu e obligatoriu ca Adrian Cristea să fie la echipa naţională!

- Adică nu te motivează să joci pentru România?
- Dom'le, orice jucător îşi doreşte să îmbrace tricoul "naţionalei", normal că şi eu vreau să reprezint ţara. Noul meu obiectiv este să joc cît mai bine de la meci la meci şi să am constanţă. Dacă o să practic un joc bun şi consistent, sînt sigur că selecţionerul se va gîndi şi la mine.

- Oameni de la Dinamo au povestit că, atunci cînd Piţurcă era selecţioner, i-ai zis că nu poţi să faci şi faza defensivă.
- Asta e o prostie lansată de vreun prost! Cum puteam eu să-i fi spus aşa ceva domnului Victor Piţurcă? Toată lumea ştie cum este dînsul ca antrenor, în secunda următoare m-ar fi trimis acasă!

- Deci ..
- Nu e vorba că nu vreau sau nu-mi place să mă apăr. Sînt jucători de travaliu, care recuperează multe mingi şi contracarează adversarii, iar alţii, cum sînt eu, sînt fotbalişti de atac, de creaţie. E greu să le faci pe amîndouă. În cazul jucătorilor ca mine e important să nu laşi zona descoperită şi să-i facilitezi adversarului contraatacul. Nu bag eu alunecări prea des, dar am alte calităţi, nu?

4 goluri şi două pase decisive a reuşit Adrian Cristea în zece partide disputate pentru Dinamo în acest sezon

"Adrian Cristea e mai bun decît mulţi jucători de la echipa naţională şi poate ar fi fost o soluţie mai bună decît Florescu la centrul terenului"

Jean Vlădoiu, fost internaţional

"Adrian Cristea nu trebuia să lipsească de la lot, e cel mai talentat jucător care a apărut după Hagi. Dacă e motivat şi pregătit, poate da un randament fantastic"
Marian Iancu, patron Poli Timişoara

"Dacă aş face 7.000 de alunecări într-un meci aş fi mai fotbalist? Eu sînt tipul de jucător căruia îi place să dribleze, să dea o pasă decisivă sau să înscrie"
Adrian Cristea, mijlocaş Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
laurlmr70
laurlmr70  •  07 Septembrie 2010, 11:23

este un jucator de valoare care intra in suita jucatorilor care sint in forma dar din diferite motive stiute doar de selectioner nu este in nationala romaniei asa cum au fost cu ceva vreme in urma timofte de la timisoara .craioveanu si alti jucatori.vom vedea in viitor daca adrian are realizari si nu este convocat cum il fortam pe selectioner sa il ia la lot.

un_u
un_u  •  07 Septembrie 2010, 08:50

le mai da careva nas prin presa si dupa ce citesc, pappagalii se cred mari vedete. nu vedeti acest "castravete", cum a vazut prin ziare ca a declarat nu stu cine ca cristea e cel mai tare de la hagi, deja a inceput sa dea declaratii de mare vedeta. bleah. toti tzarranoii.

ghitza_dinamo
ghitza_dinamo  •  07 Septembrie 2010, 08:01

tu joaca bine lasa blondele si cluburile si ajungi:)unde vrei daca ai ambitie

Vezi toate comentariile (6)
Comentează