INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  GRUPA B / GERMANIA - PORTUGALIA, DE LA 21:45, DOLCE SPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ronaldo ştie secretul prin care Portugalia poate învinge Germania :)

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 09 iunie 2012 18:04

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

Portugalia va debuta la Euro în această seară împotriva Germaniei, de la 21:45, în direct la Dolce Sport şi liveTEXT pe GSP.ro. Lusitanii îşi pun toate speranţele în Cristiano Ronaldo, iar starul lui Real se "bazează" pe colegii lui de la Real, Ozil şi Khedira

"Un egal în faţa uneia dintre marile favorite n-ar fi un rezultat rău. Sper ca Ozil să facă ceea ce ar trebui: Să joace prost. La fel şi Khedira", a spus, rîzînd, Ronaldo.

"Echipa care va sta cel mai bine fizic, tactic şi va şti să exploateze atuurile va fi cîştigătoare. Sper ca noi să fim acea echipă. În faţa unei formaţii muncitoare precum Germania cel mai importantă e forţa grupului, nu doar un singur jucător. Nu sînt salvatorul patriei", a mai declarat Ronaldo.

Vedeta lui Real Madrid a anunţat că îşi va asuma responsabilitatea în cazul în care Portugalia va beneficia de un penalty: "Nu voi ezita să execut penalty-uri".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (39)
dreamer123
dreamer123  •  09 Iunie 2012, 21:01

ii bat nemtii de le suna apa in cap

deejay86
deejay86  •  09 Iunie 2012, 20:17

Iar il pedepsesc nemtii pe Ronaldo :)

gtafan
gtafan  •  09 Iunie 2012, 18:47

Sunt curios sa il vad pe Gotze la primul sau turneu final, e un jucator care daca, Doamne fereste, nu sufera vreo accidentare, ajunge in primii 4-5 din lume!!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează