INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PRELIMINARII EURO 2012

Ştefan Radu l-a anunţat pe Răzvan că va fi prezent luni la reunire » Vine, dar nu poate

Ştefan Radu
Ştefan Radu

Articol de - Publicat vineri, 18 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 18 martie 2011 10:16

 

Lazialul spune că e dispus să forţeze cu Bosnia, dar şansele sînt mici. Verdictul final îl va da medicul lotului, Pompiliu Popescu

După ce a citit pe site-ul gsp.ro că FRF şi suporterii îl suspectează că ar invoca iarăşi o accidentare pentru a fenta încă o acţiune a "naţionalei", Ştefan Radu l-a sunat ieri pe directorul Gazetei sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, pentru a lămuri lucrurile. "Într-adevăr, am o problemă medicală, sper să fie doar una minoră. Nu s-a pus nici o clipă problema să nu mă prezint la lot. Voi veni la reunire, iar doctorul Pompiliu Popescu va decide dacă sînt sau nu apt de joc", a precizat fundaşul stînga în vîrstă de 24 de ani.

Ar risca o ruptură
Radu a discutat şi cu selecţionerul: "Sînt dispus să forţez!". Şansele ca fostul dinamovist să fie reţinut în lot sînt însă mici. "Dacă are leziune musculară, e clar că sînt probleme care nu dispar uşor. Nu putem risca să se rupă şi să stea 20 de zile", au explicat surse federale. Italienii anticipează. "Nu poate fi refăcut pînă la meciul cu Bosnia" e sigur Roberto Bianchini, medicul grupării lui Lazio, citat de DigiSport.

La Lazio lipseşte rar
Din luna aprilie 2009, de cînd Răzvan Lucescu a devenit selecţioner, Ştefan Radu a jucat regulat la Lazio. În ediţia 2009/2010, fundaşul a susţinut 36 de meciuri: 28 în Serie A, din 38 de etape, plus alte 8 în celelalte competiţii. În sezonul 2010/2011, "tricolorul" are jucate 27 de partide, 25 în campionat şi două în Cupa Italiei. În această perioadă, lazialul a ratat puţine jocuri din cauze medicale. Radu este la Lazio din ianuarie 2008 şi a jucat în total 95 de jocuri.


66 de meciuri a jucat Radu la Lazio şi a venit la o singură acţiune a "naţionalei" de cînd e Răzvan selecţioner

"Dacă aş fi constatat că Radu s-ar fi sustras convocărilor nu l-aş mai fi chemat. Din cîte îl ştiu, e băiat de calitate, nu cred că se dă accidentat"
Victor Piţurcă, fost selecţioner

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (2)
lariqu
lariqu  •  18 Martie 2011, 02:05

daca florescu os fie in primul 11 razvan trebuie sa isi dea demisia indiferent daca castiga altfel e be.lit pl.

butch_cassidy
butch_cassidy  •  18 Martie 2011, 01:32

Mama ei de treaba ! "Am mincat din aceeasi lingura Radule" ! LA NATIONALA MEREU CU SUFLETUL INDIFERENT DE ANTRENOR SI DE ALTE BISERICUTE SAU INTERESE. LASA-NE PE NOI SA JUDECAM ANTRENORUL DACA E CAZUL !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează