INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  IRLANDA

Trapattoni vrea o trupă de alergători pentru meciul cu Croaţia: ”Toţi în spate!”

Giovanni Trapattoni (73 de ani) va deveni mîine cel mai bătrîn selecționer la un turneu final Euro // Foto: Reuters
Giovanni Trapattoni (73 de ani) va deveni mîine cel mai bătrîn selecționer la un turneu final Euro // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 09 iunie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 09 iunie 2012 01:15

Selecţionerul italian crede că 4 puncte ajung pentru calificare: ”Dăm un gol şi 50 de minute stăm în careul nostru. Cine nu fuge înapoi e Pilat din Pont”.

Trapattoni n-are secrete la Euro. A anunţat în presă de-o săptămînă echipa de start contra Croaţiei şi nu-şi ascunde deloc tactica. Selecţionerul italian i-a învăţat şi pe irlandezi lecţia de catenaccio şi nu face concesii. Vrea ca toţi elevii săi să alerge şi să se apere pe baricade. E unica şansă a insularilor.

"Contează mult atitudinea în teren. Nu e decît o minge şi dacă o pierzi trebuie să alergi s-o recîştigi. Dacă nu te retragi, fundaşul lateral centrează şi luăm gol. Nu vii în careu, eşti Pilat din Pont!", a tunat Trap. Aluzie la guvernatorul roman care a evitat să pronunţe sentinţa condamnării la moarte a lui Iisus Hristos, lăsînd-o în sarcina poporului. Antrenorul de 73 de ani şi-a făcut chiar şi planul de calificare: "Cu 4 puncte trecem de grupă. Dacă batem Croaţia, iar în celălalt meci iese remiză, sîntem în grafic".

AICI GĂSEŞTI tot ce trebuie să ştii despre Euro 2012, într-un spectaculos modul oferit de gsp.ro în parteneriat cu AFP. Program, loturi, CV-urile tuturor jucătorilor, statistici complete, totul într-o prezentare de excepţie, în exclusivitate pentru cititorii gsp.ro!

 

AICI ai cele mai atractive cote la Euro! Pariază pe Campionatul European şi cîştigă!

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează