INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  ALERTĂ MAXIMĂ

Trupele speciale poloneze se pregătesc pentru Euro 2012. S-au investit sume mari în securitate

Forțele speciale iau cu asalt un tren
Forțele speciale iau cu asalt un tren

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 decembrie 2011 19:41

Polonia e decisă ca la Euro 2012 să nu aibă cu huliganii problemele pe care le are în campionatul intern. Şi îşi ia de pe acum toate măsurile. Pentru a-i descuraja pe potenţialii turbulenţi, forţele speciale ale poliţiei au oferit o veritabilă demonstraţie de forţă. Înarmaţi pînă-n dinţi, soldaţii de elită au înscenat diverse acţiuni de salvare a mai multor ostatici din mijloace de transport (trenuri, autobuze) sau clădiri publice.

Pentru a fi şi mai convingători, responsabilii lor au făcut publică inclusiv suma alocată de guvern, numai de la bugetul pe anul în curs, pentru securitatea Euro 2012. Iar purtătorul de cuvînt Mariusz Sokolowski a punctat: "Vom cumpăra tot ce are nevoie un poliţist pentru a fi bine echipat complet. Nimeni nu va îndrăzni să se apropie de trupele noastre de şoc".

22,3 milioane de euro a alocat guvernul de la buget numai pentru securitatea turneului final

800.000 de suporteri străini sînt aşteptaţi în Polonia la Euro 2012

22,2 milioane de euro investeşte Polonia în infrastructură

Nu huliganilor englezi!
Ucrainenii, la rîndu-le, îşi pun problema huliganilor englezi. "Trebuie să le facem imposibilă intrarea în ţară! Mai bine să fim acuzaţi de lipsă de deschidere decît să avem incidente la turneul final", a declarat guvernatorul Doneţkului, Andrei Ciceaţki.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează