INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  PRELIMINARII EURO 2012

UEFA a decis » Italia cîştigă cu 3-0 meciul cu Serbia

huligani
huligani

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2010 00:00

Sancţiunile împotriva Serbiei de la meciul din Preliminariile Euro 2012, contra Italiei, au venit de la Uefa: a pierdut cu 0-3, la masa verde şi va juca două meciuri cu porţile închise.

 

Italia a cîştigat cu 3-0, la " masa verde", meciul contra Serbiei după incidentele produse de fanii sîrbilor care au stopat jocul în minutul 6, după ce reuşiseră să creeze haos pe "Marassi", întîrziind startul cu peste jumătate de oră.. La cîteva ore după violenţe, a fost arestat "omul negru" cu cleştele, suit pe gard. Ivan Bogdanov (29 de ani) a fost prins ascuns în compartimentul de bagaje al unui autocar. El a fost recunoscut după tatuajul de pe mîna dreaptă "1389".

În acest moment, Serbia are 4 puncte și se afla pe locul 5, în timp ce Italia și Slovenia sînt pe primul loc, cu cîte 7 puncte, iar Estonia are 6, Irlanda de Nord are 5, în timp ce pe ultimul loc este Feroe, cu un punct.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (1)
legoolas
legoolas  •  29 Octombrie 2010, 17:33

Care sunt marcatorii ?? 3x autogoluri marcate de Ivan cel Groaznic, ati uitat de asta..

Vezi toate comentariile (1)
Comentează