INTERNATIONAL  »  EURO 2012  »  LIECHTENSTEIN - LITUANIA 2-0

VIDEO Ce n-am putut noi a reuşit Liechtenstein fără 9 titulari!

Jucătorii din Liechtenstein sînt la prima victorie oficială din ultimii patru ani
Foto: Reuters
Jucătorii din Liechtenstein sînt la prima victorie oficială din ultimii patru ani Foto: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 05 iunie 2011 01:53

Fără nouă titulari, amatorii din Liechtenstein i-au umilit pe lituanieni, cei care ne-au făcut de rîs la Cluj, în calificările pentru CM 2010.


VEZI REZUMATUL PARTIDEI LIECHTENSTEIN - LITUANIA 2-0!

Liechtenstein a spart vineri monotonia în grupa I, cea condusă autoritar de campioana lumii, Spania: 2-0 cu Lituania, echipa care ne dădea 3-0 la Cluj în preliminariile CM 2010! Conturată încă de la pauză, surpriza e cu atît mai mare cu cît s-a produs în condiţii speciale.

Mai exact, în timp ce balticii s-au prezentat cu cea mai bună garnitură, gazdelor le-au lipsit nouă titulari! Trei suspendaţi, restul accidentaţi. "Înaintea meciului mă întrebam cam cîte goluri vom lua, iar la final mă minunam c-am cîştigat cu 2-0", a mărturisit selecţionerul Bidu Zaugg.

Cum a fost posibil? "Am marcat repede, după care ne-am apărat perfect. Dar şi lituanienii ne-au ajutat prin lipsa lor de reacţie. Parcă erau deja cu mintea-n concediu. Spre exemplu, ce-a jucat Stankevicius, fundaşul lor dreapta, e adevărată obrăznicie", a sintetizat căpitanul Martin Stocklasa, şi el surprins de noncombatul oaspeţilor.

153 e locul pe care-l ocupă Liechtenstein în ierarhia FIFA - Coca Cola. Lituania e pe 46

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
catalin_cj
catalin_cj  •  06 Iunie 2011, 13:27
Postat de nter pe 06 Iunie 2011, 10:04

Liechtenstein are un antrenor bun, e foarte bine inchegata echipa; in ultimii ani a reusit mai multe surprize; iar Lituania nu mai e Lituania de atunci, nu-l mai are pe Couceiro cu care a batut Romania si Austria.

omule iti dai seama ca vorbesi despre lichtenstein? orice antrenor ar fi avut aia nu au jucatori de fotbal. deci pe lituania i-a batut o echipa de functionari

catalin_cj
catalin_cj  •  06 Iunie 2011, 13:26
Postat de qazz pe 05 Iunie 2011, 14:38

oricum chivu e o rusine

de ce e o rusine ma chivu? ca e satul de prostiile din tara noastra? ca are 31 de ani si se accidenteaza tot mai des? ca joaca 1 meci la 3 zile si cand vine la nationala gaseste numai oameni cu figuri in cap. sti cine e o rusine ma? o rusine esti tu pentru ca vorbesti de chivu. omul ala a jucat 11 ani la nationala si a venit si daca a stiut ca se va face de rusine cu colegii pe care ii are. nu a avut niciodata aere de vedeta ca si alti mari "folbalisti". asa ca amarasteanule taci. si sapa

nter
nter  •  06 Iunie 2011, 10:04

Liechtenstein are un antrenor bun, e foarte bine inchegata echipa; in ultimii ani a reusit mai multe surprize; iar Lituania nu mai e Lituania de atunci, nu-l mai are pe Couceiro cu care a batut Romania si Austria.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează