INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PRONOSTICURI

EuroZoo » Moda animalelor prezicătoare a luat amploare: cine îşi dispută talentele de ghicitori

Elefantul Nellie știe să joace fotbal
Elefantul Nellie știe să joace fotbal

Articol de - Publicat duminica, 12 iunie 2016 00:00

 La Euro 2016 mai multe specii îşi dispută talentele de ghicitori.

De pildă, Nelly e o elefăntiţă care ţine cu naţionala Germaniei. De altfel, ea locuieşte la grădina zoologică din Hodenhagen, are 6 ani şi aproximativ o tonă şi jumătate.

Pentru meciul cu Ucraina, de azi, Nelly a prezis victorie clară pentru Germania, după ce a jucat fotbal şi a înscris în poarta adversarilor. Tot nemţii o au şi pe caracatiţa Otto, care este urmaşa lui Paul de la World Cup 2010 şi care a făcut previziuni interesante pentru grupa Angliei.

Potrivit tentaculelor lungi ale lui Otto, englezii vor strânge 6 puncte în grupă, după două victorii şi o înfrângere. Pablo, un pinguin din Birmingham, merge şi mai departe în privinţa Angliei la Euro 2016.

El a ales echipa lui Rooney drept câştigătoare a competiţiei din Franţa.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează