INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA

FOTO Nebunie la hipodrom » Fotbaliștii Franței au fost asaltați de 20.000 de fani la o cursă de trap

+3   FOTO
"Cocoșii" au ieșit pe hipodrom pentru a saluta mulțimea din tribune // FOTO AFP

Articol de - Publicat duminica, 29 mai 2016 00:00

Francezii au fost vineri seară la Vincennes și 20.000 de fani s-au îmbulzit pentru a ajunge aproape de ei.

Albaștrii au vrut să se relaxeze, să scape de tensiunea cantonamentului de la Clairefontaine, și au ieșit vineri seară la hipodromul Vincennes. Era și o întâlnire cu fanii, nu voiau doar să vadă o cursă de trap și să se pozeze în sulky.

Dar pasiunea suporterilor albaștri a depășit așteptările. Peste 20.000 de susținători ai "naționalei" au fost acolo. "O mulțime isterică", a observat L'Equipe. "Mai multe persoane au leșinat, obligându-i pe paramedici să intervină. Și copiii au plecat în lacrimi, fără autografele favoriților".

Un părinte, dezamăgit că fiul său nu s-a putut bucura de eveniment, a declarat: "A fost prea multă lume. O nebunie. Oamenii s-au împins peste tot, s-au lovit chiar. Jucătorii au fost aici pentru public, dar era imposibil să ne apropiem de ei". Nimeni nu a fost însă rănit.

Viitorii noștri adversari s-au simțit bine în această atmosferă fierbinte. "Am fost emoționat, am avut lacrimi în ochi", a declarat Ben Arfa, Pogba adăugând: "Sper ca fanii noștri să fie la fel de mulți și la fel de calzi ca astăzi. E nevoie de ei la Euro".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează