INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA

Președintele federației franceze continuă să-l cauționeze pe Benzema în scandalul cu Valbuena: ”A fost prost ca un măgar”

Benzema pare să nu mai înțeleagă nimic din ce se petrece în jurul său // Foto: Reuters
Benzema pare să nu mai înțeleagă nimic din ce se petrece în jurul său // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2016 00:00

Noel Le Graet spune: "Oricine are dreptul la greșeală". Atacantul lui Real a greșit încercînd să-și șantajeze un coleg de "națională" cu o înregistrare video intimă.

Noel Le Graet, 74 de ani, din 2011 președintele federației, vorbește aproape zilnic de cazul " Benzema". După un interviu pentru L'Equipe 21, postul TV al jurnalului sportiv francez, liderul FFF a amintit de golgeterul "naționalei" și la o întîlnire cu clubul de presă "Paris Breizh Medias".

Face orice ca să-l scape. Inclusiv să-l ia peste picior. "Karim a fost prost ca un măgar. A făcut o neghiobie cît el de mare", a declarat Le Graet. "Oricine are dreptul la greșeală. Peste tot, în orice domeniu, sînt oameni buni și răi. Și printre profesori, și printre manageri, și printre afaceriști".

Oficialul de origine bretonă îl vrea pe Benzema la Euro: "Fără această poveste, ar fi fost imposibil de imaginat echipa Franței fără Karim".

Atacantul, 28 de ani, 27 de goluri în 81 de selecții, l-a abordat pe colegul Valbuena în cantonamentul selecționatei de la Clairefontaine. I-a spus că, dacă plătește 150.000 de euro, caseta video în care acesta era filmat într-un moment intim alături de iubita sa va dispărea. Însă Valbuena l-a denunțat la poliție.

"L-am susținut poate prea mult în acest caz pe Benzema, l-am protejat de o manieră excesivă. Dar îl iubesc"
Noel Le Graet, președintele federației

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează