INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ROMÂNIA - ALBANIA, 22:00, PROTV, DOLCESPORT, GSP.RO

ROMÂNIA-ALBANIA. VIDEO+FOTO Albanezii fac spectacol pe străzile din Lyon! Număr GIGANTIC anunțat pentru diseară

Articol de , - Publicat duminica, 19 iunie 2016 13:00

România joacă împotriva Albaniei, de la ora 22:00, liveVIDEO pe Pro TV și Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Dacă până acum suporterii români au făcut legea în meciurile cu Franța și Albania jucate la Paris pe Stade de France și Parc des Princes, acum lucrurile vor sta complet invers.

Meciul de diseară se va juca pe Parc Olympique Lyonnais din Lyon, iar naționala noastră va avea un număr mai redus de spectatori. Stadionul are o capacitate de 60.000 de locuri, iar arena va fi plină.

Totuși, albanezii vor fi mai mulți decât românii, aproximativ 30.000 de persoane. De partea cealaltă, România va fi susținută de aproximativ 10.000 de spectatori.

Clasament grupa A:

 grupa a

Următorul meci al României va fi cu Albania, diseară, de la ora 22:00. Meciul se va juca la Lyon şi va fi în direct pe ProTV, DolceSport şi liveTEXT PE GSP.RO.

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI 

GAZETA A FĂCUT TOATE SCENARIILE POSIBILE. IATĂ CUM NE PUTEM CALIFICA:

  1. România câştigă cu Albania 1-0, Elveţia pierde cu Franţa, 0-1. România şi Elveţia termină cu acelaşi număr de puncte, 4, au remizat şi în meci direct şi au golaveraj 0, dar noi suntem avantajaţi, avem 3-3 golaveraj, ei numai 2-2.
  2. România câştigă cu Albania la diferenţă de minimum două goluri, Elveţia pierde cu Franţa la un gol. Exemplu: România - Albania 3-1, Franţa - Elveţia 2-1. Terminăm cu golaveraj superior faţă de Elveţia
  3. România câştigă la limită cu Albania, Elveţia pierde la minimum două goluri cu Franţa. Terminăm peste Elveţia la golaveraj

Dacă vom termina pe locul 2, vom juca sâmbătă, pe 25 iunie, în prima optime de finală, la St. Etienne, împotriva locului 2 din grupa C, foarte probabil Polonia.

DE PE LOCUL 3 VA TREBUI SĂ AŞTEPTĂM

  • Dacă vom câştiga azi, dar Elveţia nu pierde cu Franţa, atunci vom încheia pe locul 3. Cu 4 puncte avem şanse imense să mergem mai departe, dar va trebui să aşteptăm finalul şi în celelalte grupe. Dacă vom câştiga la o diferenţă de la două goluri în sus, atunci cu 4 puncte şi golaveraj pozitiv e aproape imposibil să plecăm acasă
  • Teoretic, chiar şi dacă remizăm cu Albania, rămânem cu şanse de a ne califica de pe locul 3. În acest caz, ne-ar ajuta un egal cu goluri, gen 1-1, 2-2, 3-3.

Două variante avem în cazul în care terminăm pe 3 şi ne calificăm:

  1. Jucăm pe 25 iunie, cu liderul grupei B, foarte probabil Anglia, într-un meci programat la Paris, pe Parc de Princes
  2. Jucăm duminică, pe 26 iunie, cu câştigătoarea grupei C, Germania probabil, într-o optime de finală care se va juca la Lille.

CUM AR PUTEA ARĂTA CELE DOUĂ NAȚIONALE

România: Tătărușanu - Săpunaru, Chiricheș, Grigore, Raț - Hoban, Prepeliță - Adi Popa, Stanciu, Stancu - Alibec

Albania: Berisha - Hysaj, Cana, Mavraj, Agolli - Kace, Roshi - Memushaj, Abrashi, Lenjani - Cikalleshi

Save

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
1658153021174598
Stefania Ionica  •  20 Iunie 2016, 02:41

Jenant !!!!! Cel mai important ziar de sport "ii incurca pe baieti". La Paris am jucat cu Franta si Elvetia !!!!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  19 Iunie 2016, 16:58
Postat de 1745flo pe 19 Iunie 2016, 17:56

E gigantic tinand cont ca pe langa noi Albania e de zece ori mai mica, dar totusi au suporteri de trei ori mai multi! Cum explici fenomenul, mai ales ca albanezii au si veniturile mai mici ca noi?

nu poate sa iti explice nimic, e cel mai simpatic hater de pe gsp punct ro.

1162024230496385
Claudiu Dobre  •  19 Iunie 2016, 16:54

eu as fi facut un site dedicat nationalei cu posibilitatea ca la fiecare meci de la euro al Romaniei, romanii sa poata vota atat tactica (gen 4 33, 4 4 2..) cat si jucatorii pe aceste posturi si asa iesea o statistica agreata de milioane de romani...dintre care sa zicem un procent de 70% reiesea o formula comuna a romanilor...si pe aceasta domnul antrenor ar fi luat-o in calcul si o perfectiona in functie de accidentari forma de la antrenamente etc...asa o vedeam...pt ca noi degeab comentam suntem romani dar nu putem decide macar un 40%....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează