INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ITALIA - SUEDIA 1-0

Să râdem cu Zlatan! Ziarele italiene s-au întrecut la caricaturi care-l au în centru pe atacantul suedez

Articol de - Publicat sambata, 18 iunie 2016 00:00

Duelul de la Toulouse a fost precedat de glumele italienilor la adresa echipei impetuosului Ibrahimovici.

Una dintre caricaturi sugera că singura soluție să-l contracareze pe Zlatan este să-l lege fedeleș pe teren, inspirându-se din aventurile lui Gulliver printre liliputani.

Zlatan, cunoștință veche a italienilor - a jucat la Juve, Inter și Milan - a fost victima simpatică și a unor false instrucțiuni de folosire, în stilul celor ale firmei suedeze Ikea. Concluzia e că trebuie să depui eforturi serioase și să recurgi la tot felul de trucuri gospodărești pentru a-l face inofensiv pe Ibra.

Tot Ikea a servit drept motiv pentru o altă glumă - un așa-zis catalog în care fotbaliștii suedezi sunt prezentați, cu tot cu număr de selecții la națională și cu realizări, ca fiind piese de mobilier.

Dulapul Granqvist, lampa Kallstrom sau comoda Olsson sunt câteva din propunerile publicației Gazzetta dello Sport.

Dacă e să ne luăm după rezultatul meciului de ieri, poantele peninsularilor chiar au funcționat!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează