INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  INCIDENTE

UEFA a reacționat după incidentele create de huliganii ruși! SURPRIZĂ: nu au văzut ce a fost pe stadion?

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 iunie 2016 14:40

Fanii Rusiei au făcut victime la Marseille, unde au rănit 35 de suporteri englezi. Unul dintre ei este în comă, la spital.

UEFA a reacționat după aceste incidente, însă spune că nu poate lua o decizie cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe stadion.

În schimb, a deschis o procedură disciplinară pentru ceea ce s-a întâmplat la finalul meciului cu Anglia, terminat la egalitate, scor 1-1.

"UEFA condamnă incidentele de la Marsilia. Oamenii implicaţi în asemenea acte de violenţă nu îşi au locul în fotbal. UEFA nu poate lua decizii disciplinare pentru incidentele petrecute în afara stadioanelor", a arătat un comunicat al UEFA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
harison
harison  •  13 Iunie 2016, 08:01

Nici macar nu is asa bine facuti,de fapt daca ma uit la astea din poza is cam uscati,dar probabil sunt bine antrenati.

para.para
para.para  •  13 Iunie 2016, 01:46

"spune că nu poate lua o decizie cu privire la ceea ce s-a întâmplat pe stadion." versus "UEFA nu poate lua decizii disciplinare pentru incidentele petrecute în afara stadioanelor". Pai mai angajatule de la GigiSP, "pe stadion" nu e totuna cu "in afara stadioanelor" Oricum vad ca ti-ai atins publicul tinta, i-ai pr00stiit pe cativa care au devenit dusmanii de mici ai Rusiei.

sherlock
sherlock  •  12 Iunie 2016, 18:42
Postat de tristan pe 12 Iunie 2016, 17:39

ok...deci isi pot rupe capetele in afara stadionului ca pe ei nu i intereseaza...uefa fricoasa ,ca de obicei, cand vine vorba de rusi..

@ tristan: Am auzit la TV că englezii le-ar fi fluierat ruşilor imnul, probabil au crezut că sunt români şi îşi pot permite.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează