INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  SANCŢIUNE

UEFA a tăiat în carne vie după ”Cazul Drona”, de la meciul Serbia-Albania! UPDATE » Verdictul în cazul România - Ungaria se dă luni!

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 19:06

UPDATE » UEFA trebuia să dea azi şi verdictul pentru cazul România - Ungaria, dar decizia a fost amînată pentru luni.

Partida dintre Serbia şi Albania, disputată pe 14 octombrie la Belgrad, a fost întreruptă din cauza unor incidente între jucătorii ambelor echipe, suporteri şi forţele de ordine.

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis ca meciul să nu se mai rejoace, iar Albania să piardă cu 3-0 la masa verde. De asemenea, Federaţia Albaneză de Fotbal a primit o amendă de 100.000 de euro, potrivit site-ului uefa.com.

Ambele Federaţii au anunţat că vor face recurs la decizia UEFA.

"Decizia comisiei UEFA este ciudată şi inacceptabilă. Federaţia albaneză va face apel pentru a obţine cele trei puncte", a declarat secretarul feneral al forului din Albania, Ilier Shulku", potrivit Mediafax.

Şi naţionala Serbiei a avut de suferit după acest meci. Sîrbii vor pierde trei puncte şi vor trebui să dispute următoarele două meciuri de pe teren propriu cu porţile închise. De asemenea, Federaţia Sîrbă de Fotbal a fost amendată cu 100.000 de euro.

VEZI AICI FOTO ŞI VIDEO DE LA MECIUL SERBIA-ALBANIA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (126)
vasy86le
vasy86le  •  25 Octombrie 2014, 16:52

Corect ar fi fost ca meciul sa se rejoace pe un stadion neutru si fara spectatori, sportul nu trebuie sa sufere din cauza unor spectatori, daca sunt asa razboinici de ce stau cu mainile in cur si nu fac nimic? se trezesc pe stadioane sa arate ce mult isi iubesc ei tara.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Octombrie 2014, 03:00
Postat de eugen76.pan pe 24 Octombrie 2014, 17:18

o decizie deCACAT..,. rad si curcile de idiotiiASTIA HAHAHA

au pierdut si sarbii tai 3 puncte, vere..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Octombrie 2014, 03:00
Postat de helioglobalus pe 24 Octombrie 2014, 17:36

Oricât se vor strofoca unii pe aici, se oferea mai multă educaţie în comunism, în plus era GRATUITĂ ŞI aproape OBLIGATORIE! Capitalismul a TRIPLAT numărul de analfabeţi conform cifrelor oficiale, şi întotdeauna în orice ţară, cifrele oficiale "cosmetizează" o stare de fapt...

pai eu ce criticasem, comparativ ? asta am spus si eu, indirect.

Vezi toate comentariile (126)
Comentează