INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  UNGARIA - INSULELE FEROE 2-1

Ungurii au prins aripi după ce-au întors de la 0-1 la 2-1 cu Feroe: ”Atacăm locul doi!”

Războinicii maghiari, în frunte cu Bode (numărul 13), nu s-au dezmințit nici joi
Războinicii maghiari, în frunte cu Bode (numărul 13), nu s-au dezmințit nici joi

Articol de - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 00:00

Germanul mizează pe spiritul de luptă al jucătorilor săi, demonstrat inclusiv cu feroezii, precum și pe fragilitatea ”tricolorilor”.

Bernd Storck nu-și trădează originile. Ca orice neamț pe care ești sigur că l-ai învins abia după ce-a urcat în autocar, selecționerul maghiarilor nu se mulțumește doar cu "bronzul" în grupă. Eventual cu o calificare directă din postura de cel mai bun loc 3 după încheierea preliminariilor.

Încurajat de neputința "tricolorilor", doar 1-1 cu Finlanda acasă, dar și de revenirea spectaculoasă a echipei sale cu Feroe, de la 0-1 la 2-1, Storck a început pregătirea psihologică pentru deplasarea din Grecia încă de la conferința de presă de joi seară.

A refuzat să-i ridice osanale lui Daniel Bode, autorul celor două goluri: "Bode? Eu aș felicita în primul rînd echipa, pentru incredibilul spirit de luptă". Și apoi, ofensiv: "E bine că ne-am asigurat locul 3, dar tocmai această determinare a băieților, precum și rezultatul de la București, mă fac să cred că putem ataca locul doi în grupă!".

Optimism justificat

Ungurii sînt la o lungime în urma noastră, iar la egalitate de puncte au avantaj în "directe" (1-1, 0-0) datorită golului înscris în final pe National Arena. Și mai e ambiția de a nu renunța niciodată, "plantată" de predecesorul Dardai la București și devenită apoi o constantă în jocul roș-alb-verzilor.

Cu Feroe a fost al 4-lea meci din calificări în care maghiarii au revenit după o primă repriză dezastruoasă! Celelalte două: victoriile cu Finlanda, ambele cu 1-0, venite în ultimele 10 minute.        

6 șuturipe poartă au expediat maghiarii în repriza secundă și doar trei pînă la pauză

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
van_daame
van_daame  •  10 Octombrie 2015, 10:10

Si Irlanda mai e in lupta pentru locul 3, au 12 puncte si un meci destul de dificil in Polonia.. Dar cred ca ungurii vor avea noroc si vor prinde cel mai bun loc 3...

maistor_kokir
maistor_kokir  •  10 Octombrie 2015, 09:55

ungurii tre sa bata grecia si romania sa nu bata in feroe ,cam improbabil, e mult mai simplu sa spere ca spania nu pierde la kiev cu ukraina, astfel ca ungaria si cu o infrangere cu grecia,s-ar putea califica drept cea mai buna de pe locul 3(asta datorita faptului ca grecia va termina ultima in grupa)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează