INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  UNGARIA - IRLANDA DE NORD 1-2

Veteranul Roland Juhasz îi atacă pe mai marii federaţiei maghiare: ”Nu ştim unde mergem”

Articol de - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 20:18

Fundaşul lui Videoton a admis că naţionala e la nivelul cel mai de jos, ”cum a arătat-o şi jocul cu nord-irlandezii”, şi crede că fotbalul maghiar are nevoie de o schimbare profundă


Eşecul neaşteptat în faţa Irlandei de Nord (1-2), la debutul în preliminariile CE 2016, i-a descumpănit pe maghiari. Vicecăpitanul Roland Juhasz, 31 de ani, n-a dormit deloc în noaptea de după meci, iar ieri, într-un interviu acordat cotidianului Nemzetisport, i-a atacat dur pe mai marii federaţiei: "Adevărul e că nu ştim încotro se îndreaptă fotbalul nostru. N-avem un concept clar, o strategie".

Juhasz nu vede ce s-ar putea rezolva pînă la meciul cu România, din 11 octombrie: "Sîntem la nivelul cel mai de jos, cum a arătat-o şi jocul cu nord-irlandezii. Schimbarea de care avem nevoie nu se face peste noapte. Mai întîi ar trebui să stabilim clar ce vrem. Să punem la punct un concept şi să avem răbdare chiar dacă derularea lui va dura zece ani".

Marea problemă a fotbalului maghiar? "Avem prea mulţi jucători străini în campionat", susţine fundaşul lui Videoton: "Nu vreau să fiu greşit înţeles. N-am nimic împotriva lor, şi eu am evoluat ani buni în Belgia. Numai că ar trebui să acordăm mai multă atenţie la cluburi tinerelor noastre talente. Aceasta ar putea fi salvarea".


81 de selecţii, 6 goluri are Juhasz în naţionala Ungariei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Septembrie 2014, 01:05
Postat de unico_biancorossi pe 11 Septembrie 2014, 01:05

acum pe bune : daca nu lua rosu aiurea, marica era pe teen cu ungurii si avea ocazia sa reduca decalajul fata de locul 3 all time... cu vreo 2-3 goluri..)

".. pe teren.." sory.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Septembrie 2014, 01:05
Postat de daccian pe 10 Septembrie 2014, 09:34

Pacat ca s-a accidentat Marica. Sper macar ca echipa noastra sa renunte la al doilea inchizator ca sa facem un joc de atac si un scor cat mai mare cu ei. Daca intra Sanmartean o sa ii insire pe toti cu tot antrenor in driblingurile alea ale lui.

acum pe bune : daca nu lua rosu aiurea, marica era pe teen cu ungurii si avea ocazia sa reduca decalajul fata de locul 3 all time... cu vreo 2-3 goluri..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  11 Septembrie 2014, 01:03
Postat de bobinatul pe 10 Septembrie 2014, 10:57

Nu stiu daca intelegi, dar nu ne pasa absolut deloc.

..) corect.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează