INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ITALIA - SUEDIA 1-0

VIDEO Ibra legat! E deranj » Sudia s-a împotmolit în păienjenișul azzurro și ”piticii” lui Conte au lovit pe final prin Eder

Articol de - Publicat sambata, 18 iunie 2016 00:00

Gulliver în mijlocul piticilor italieni, care nu fac economie de sfoară pentru a-l imobiliza pe Ibra.

Și răzbunare după acel "biscotto" scandinav, de-acum 3 Euro, care a trimis squadra azzurra acasă. Multe motive avea învingătoarea Belgiei să-și asigure pașaportul de "optimi" încă de ieri. Pentru asta Conte l-a înlocuit numai pe Darmian, în timp ce Hamren a făcut trei modificări față de debut.

Click aici pentru VIDEO!

Primul sfert de oră e animat, deschis și cu câteva situații de poartă, Florenzi, Kallstrom și Olsson finalizând fără nerv. De Rossi îl ia aspru în primire pe Ibra și scapă neavertizat. "Galbenii" sunt mai mulți, mai sonori în tribune și mai activi în iarbă. Îi forțează clasamentul și îi ajută relaxarea "albaștrilor". Zlatan găsește rar spațiile în careu, în aerul rarefiat de Chiellini. Contrele italienilor? Sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire. Eder și Pelle nici nu au atins mingea în careul advers!

Paro lovește bara!

Când le iese prima conexiune, imediat după pauză, Isaksson tremură. Noroc că nouarul ratează ținta. Nu se prea întâmplă nimic nici în actul secund. În afara "galbenului" căutat de De Rossi și de execuția lui Zlatan din 2 metri peste poarta goală. Noroc că tușierul l-a salvat, semnalizându-l în ofsaid! Parolo are pe cap golul (assist Giaccherini), dar transversala e aliata lui Isaksson. Nu mai scapă și la acțiunea finalizată de Eder. Aut Chiellini, deviere cu capul Zaza și cursă printre 3 cu șut imparabil al brazilianului naturalizat, cu care Conte a insistat atât. 1-0 și Italia e calificată!

12 meciuri fără eșec, 9 victorii și 3 remize, din 12 jucate cu Conte selecționer are Italia în oficiale

0 pasea dat Eder în primele 45 de minute cu Suedia. A avut doar 8 contacte cu mingea și un șut

6 faulturia făcut Ibrahimovici, care a fost prins și de 8 ori în ofsaid, record negativ la acest Euro

11 goluris-au dat după minutul 87 în primele 19 jocuri la Euro, mai multe ca în prima repriză (10)

 caseta

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  18 Iunie 2016, 07:53

Cine-i Sudia ?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează