INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  PORTUGALIA - AUSTRIA 0-0

VIDEO și FOTO Ce gest a făcut Cristiano Ronaldo după remiza, 0-0, cu Austria!

foto: Reuters +10   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 iunie 2016 09:28

Cristiano Ronaldo a avut o seară dificilă contra Austriei, meci pe care Portugalia l-a încheiat la egalitate, 0-0.

Superstatul echipei lui Fernando Santos a ratat din toate pozițiile, inclusiv de la 11 metri, când a trimis mingea în bară.

Ronaldo a făcut un gest mare la finalul unui meci nereușit. Un fan a intrat pe teren pentru a-și cunoaște idolul și pentru a face o poză cu el. Deși vizibil afectat de semieșecul cu Austria, portughezul a fost foarte amabil cu fanul care plângea de emoție că se află alături de unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume. Cristiano chiar l-a apărat pe fan de intervenția forțelor de ordine, cerându-le să-l lase să facă poza mult dorită.

Portugalia ocupă locul 3 în Grupa F, cu două puncte, și joacă împotriva Ungariei, ocupanta locului întâi, cu 4 puncte, în ultimul meci din grupă.
clasament grupa f

Save

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  19 Iunie 2016, 10:34
Postat de Florean Andrei pe 19 Iunie 2016, 10:26

Ratarea lui Ronaldo ar putea afecta România. Contrar părerii d-lui Mironică, în comentariul PRO TV, că, pentru noi ar fi mai bun un egal, eu zic altfel. Dacă Austria pierdea, era sigur sub România, evident cu vitoria Româniai diseară !

Pai era Austria sub Romania, dar nu obligatoriu de pe locul 3. Si atunci chiar nu ne interesa. Pe cand asa, cu rezultatul acesta, daca oricare dintre cele 2 meciuri ale ultimei etape se termina egal (fie Ungaria - Portugalia, fie Islanda-Austria) e sigur ca locul 3 din aceasta grupa nu poate avea mai mult de 3 puncte. Iar o victorie la limita a Austriei in fata Islandei oricum va face ca austriecii sa fie sub noi (DACA, desigur, batem Albania). E un rezultat bun pentru noi, sa stii, egalul acesta.

adi_stelistul
adi_stelistul  •  19 Iunie 2016, 10:29

Frumos gestul lui Ronaldo. In plus, chiar daca a ratat din toate pozitiile, omul s-a implicat in dueluri, nu s-a menajat. Asa cum gresit l-am banuit si eu ca va face. Fara sa-mi fie simpatic deloc, cu toate pozele sale teatrale si metrosexualitatea cam ridicola, omul are calitatile lui, evident. Si pune si suflet deseori. Multi n-o fac.

444001919101397
Florean Andrei  •  19 Iunie 2016, 10:26

Ratarea lui Ronaldo ar putea afecta România. Contrar părerii d-lui Mironică, în comentariul PRO TV, că, pentru noi ar fi mai bun un egal, eu zic altfel. Dacă Austria pierdea, era sigur sub România, evident cu vitoria Româniai diseară !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează