INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  ȚARA GALILOR - BELGIA 1-0

VIDEO Visează la Franța! Țara Galilor e tot mai aproape de Euro 2016, după 1-0 cu Belgia

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2015 00:00

Cel mai scump jucător al lumii a profitat de cadoul primit de la Nainggolan și i-a cocoțat pe galezi pe locul 1, cu posibilități foarte mari de a ajunge în premieră la un turneu final Euro

Țara Galilor n-a fost decît la un singur turneul final, la CM 1958, dar visează să joace în premieră la Euro. Și chiar poate ajunge în Franța, după ce "dragonii" au detronat vineri liderul Belgia (1-0) și au urcat în fruntea grupei! Cu 5 puncte peste locul 3. Din nou, Bale a fost decisiv, marcînd la Cardiff al 17-lea gol în "națională", fix la meciul 50.

Click aici pentru VIDEO!

La 11 reuşite de Rush

Sub ochii lui Rafa Benitez, noul său tehnician de la Real Madrid, cel mai scump fotbalist din lume (100 milioane E) a speculat gafa lui Nainggolan, ce a trimis inexplicabil cu capul înapoi spre poarta lui Courtois, fără speranțe la execuția galezului. Care, la 25 de ani, mai are doar 11 goluri să-l egaleze pe legendarul Rush.

"Dragonii" au provocat primul eșec al Belgiei după CM 2014 și au egalat un record vechi din 1987, de 8 meciuri neînvinși în preliminarii CM și CE. Mai mult, vor beneficia de statutul de cap de serie la tragerea la sorți pentru Mondialul din Rusia.

5 goluriîn 6 meciuri din actualele preliminarii CE 2016 a marcat Bale, din totalul de 8 reușite ale ”naționalei” Țării Galilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează