INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  AUSTRIA - SUEDIA 1-1

VIDEO Zlatan Ibrahimovici a sărit din nou calul! Suedezul n-a primit nici măcar "galben" după reacţia avută

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 09 septembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 09 septembrie 2014 13:43

Suedia a terminat la egalitate cu Austria, 1-1, în preliminariile pentru EURO 2016, iar Zlatan Ibrahimovici a fost din nou în prim-plan, de această dată în sensul negativ.

Suedezul s-a aflat la meciul 100 în tricoul naţionalei, dar minutul 20 putea fi unul negru pentru performanţa sa. Scorul era 1-1, cînd atacantul lui PSG a protejat mingea în faţa lui David Alaba şi i-a administrat acestuia un cot în figură.

Arbitrul ceh Kralovec nu i-a arătat nici măcar "galben", deşi austriecii îi cereau acestuia să-l elimine pe suedez. Două minute mai tîrziu, Ibrahiomvici a văzut în cele din urmă cartonaşul galben, dar pentru o altă intervenţie la mijlocul terenului.

La finalul partidei, Ibrahimovici a dat o replică sarcastică atunci cînd a fost întrebat de jurnalişti de incidentul cu Alaba: "Daţi-mi 40 de meciuri suspendare!"

Golurile partidei au fost marcate de Alaba în minutul 7 din penalty şi Zengin, cinci minute mai tîrziu, din pasa lui Ibrahimovici.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează