INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 21 » Robert Niță a refăcut singurul gol din lovitură liberă de la EURO: „Bravo, Danemarca! Bravo, vikingii mei!”

Robert Niță a refăcut singurul gol reușit la EURO din lovitură liberă
Robert Niță a refăcut singurul gol reușit la EURO din lovitură liberă

Articol de GSP - Publicat joi, 08 iulie 2021 10:53 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 11:38

EURO LA INDIGO. Danemarca a cedat în semifinala cu Anglia, scor 1-2, însă danezii au înscris unul dintre cele mai spectaculoase goluri de la EURO 2020, singura reușită de până acum din lovitură liberă. Mikkel Damsgaard l-a executat pe Jordan Pickford, iar Robert Niță a reconstituit golul în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP. Vezi mai jos videoul și înscrie-te in superconcurs!

  • „Euro la indigo" are super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

„Am avut niște semifinale de neuitat. După ce am avut acel fantastic Italia - Spania, aseară am avut «Splendoare în iarbă», partea a doua». Anglia și Danemarca și-au dat-o parte în parte 120 de minute. Au câștigat englezii, dar danezii lasă în urmă nu doar exemplul unui spirit senzațional, ci și unul dintre cele mai frumoase goluri ale turneului”, a afirmat fostul fotbalist.

Robert Niță e descris golul reușit de Damsgaard din lovitură liberă:

„Se termina EURO și n-aveam niciun gol din lovitură liberă. Noroc cu Damsgaard, «vinovat» de o superexecuție. Trasor peste zid de la 25 de metri, fără speranțe pentru portar. 

În meciuri, nu le băteam eu pe toate, mai erau și alți meseriași, dar și când dădea, se oprea în ațe. Hai să vedem dacă mai iese și acum!”.

După mai multe încercări, Robert Niță a reușit golul lui Damsgaard: „Bravo, vikingii mei! Bravo, Danemarca! Respect, Robert Niță!”.

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță in proiectul “Euro la indigo” este anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (5)
paolo12
paolo12  •  10 Iulie 2021, 18:40

Fantastic articol! La mai multe episoade!

bazinga
bazinga  •  10 Iulie 2021, 18:27

Muppets in actiune....

joze_maurinio
joze_maurinio  •  10 Iulie 2021, 00:34

Ba, acum mi-am dat seama de ce suntem asa slabi la fotbal, noi romanii. Aia joaca cu zid si cu portar. Pai cum naiba sa-i batem ba? Cand noua ne trebuie 20 suturi cu poarta goala sa o dam in poarta. Pai, daca dadea danezul flestile alea de suturi, nu mai marca nici in vezi, ca orice roman bun care se respecta. Omul a dat ca .... barbatul, ceea ce la noi nu exista, tare, efect peste zid si gol si de portar, ca nu a dat in vinclu. Nita e bun daca joace pe Dinamo si e 4-0 pentru Dinamo. Asa da, poate reveni din minutul 65 si sa bata cu 5-4!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează