INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Adi Popa, pe aceeaşi listă cu Hagi, Zavoda şi Voinea: a debutat cu gol în meciurile europene pentru Steaua

Articol de - Publicat joi, 23 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 23 august 2012 23:06

Adus în urmă cu nici o săptămînă de la Chiajna, Adi Popa a reuşit să-şi facă debutul în tricoul Stelei în partida cu Ceahlăul disputată duminică şi încheiată cu victoria bucureştenilor, scor 3-0.

Astăzi, "Motoretă" a debutat şi în cupele europene, şi nu oricum ci cu gol. Astfel, şi-a trecut numele pe o listă selectă cu nume precum Zavoda I, Florea Voinea, Hagi ori Dorin Goian, listă ce-i cuprinde pe jucătorii ce au izbutit să înscrie la primul meci în competiţiile continentale organizate de UEFA.

Adrian Popa este al 21-lea fotbalist ce a reuşit o astfel de perfomanţă. Primii au fost F Zavoda I (Borussia D - Steaua 4-2, 57), Tiberiu Bone (Borusia D - Steaua 4-2, 57) şi Florea Voinea (Steaua - Botev Plovdin 3-2, 62), în timp ce ultimii sunt Tatu şi Galamaz, ambii în meciul cu CSKA Sofia de la Cluj cîştigat de stelişti cu 2-0.

115 jucători şi-au trecut cel puţin odată numele pe tabelă în cupele europene pentru Steaua.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează