INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - FLAMURTARI 2-0

Adrian Mutu ştie unde a greşit Petrolul în meciul cu Flamurtari: "Să nu mai repetăm prima repriză!"

Articol de - Publicat vineri, 18 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 17 iulie 2014 23:03

Adrian Mutu, căpitanul Petrolului, spune că prahovenii sînt de neoprit dacă vor evolua mereu precum în partea secundă a meciului cu albanezii.

- Adi, cum a fost meciul?
- Sincer să fiu, nu ne aşteptam să fie o partidă atît de dificilă. Albanezii s-au apărat foarte bine, pe două linii, şi au avut un bun joc de pase. În prima repriză am avut ceva dificultăţi, dar în partea a doua s-a văzut forţa noastră ofensivă.

- Cum s-a văzut din teren golul lui Napucemenco?
- Mă bucur pentru el, a fost o reuşită extraordinară. Eu l-am văzut la antrenamente şi ştiu ce spun. O să vedeţi că e un jucător cu nişte calităţi fantastice!

- E rezolvată problema calificării după această victorie?
- Nu, mai avem mult de transpirat pentru a o obţine. Cred că acolo ne va fi mai greu, vor avea fanii de partea lor. Totuşi, noi mergem să cîştigăm din nou. Ne dorim foarte mult să jucăm în grupele Europa League, dar ca să ajungem acolo trebuie să jucăm aşa cum am făcut-o după pauză.

- Poate Petrolul să ia titlul?
- Da, de ce nu? Sîntem o formaţie puternică, avem jucători cu experienţă, avem şi fotbalişti talentaţi. În plus, nu s-au schimbat prea mulţi titulari, deci beneficiem de continuitate. Şi anul trecut am vrut titlul. Atunci, nu s-a putut, poate că anul acesta va fi al nostru. De data asta avem o mentalitate superioară.

- Ce-ţi propui în acest sezon?
- Să fiu sănătos ca să-mi pot pune calităţile în slujba echipei.

- Vivi Răchită, secundul lui Piţurcă, a fost în tribună, crezi că a avut ce vedea?
- Întrebaţi-l pe Răchită. Eu consider că am făcut un meci bun.

4 ani şi 8 luni trecuseră de la ultimul joc al lui Adi Mutu într-o competiţie europeană. S-a întîmplat pe cînd era la Fiorentina, în Ligă, cu Debrecen, pe 4 noiembrie 2009, 5-2, cînd a şi înscris

"Avem în continuare şanse de calificare, nici un meci nu seamănă cu celălalt. Adrian Mutu e foarte important în jocul Petrolului, le oferă un moral fantastic colegilor săi" (Ernest Gjoka, antrenor Flamurtari)

"Era foarte important să începem acest sezon cu o victorie. Am suferit puţin în prima repriză, dar nu am fost îngrijoraţi. Ştiam ce valoare avem şi că ne vom impune pînă la urmă" (Laurenţiu Marinescu, mijlocaş Petrolul)

Ce-a spus Răzvan Lucescu după meci:
- "2-0 e un rezultat bun. Sînt mulţumit pentru că e un scor care ne ajută să rămînem cu picioarele pe pămînt şi la retur. Sînt dezamăgit de prima repriză. În schimb, în partea a doua am fost foarte echilibraţi pe teren, am avut multe ocazii"
- "Mă bucur pentru Nepomuceno. E un lucru fantastic pentru un jucător de 21 de ani să intre pe teren şi să marcheze"
- "Nu s-a rezolvat calificarea. Avem un adversar dificil. Am spus că nu va fi uşor imediat după ce am analizat echipa albanezilor. E o formaţie care pasează bine şi e foarte periculoasă pe contraatac"
- "Lumea ne anunţă favoriţi la titlu ca să pună presiune asupra noastră. Fiecare e liber să spună ce vrea. Nu e deloc uşor să iei titlul. Ni-l dorim, însă trebuie să muncim mult şi să avem linişte pentru a triumfa"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
agb87
agb87  •  18 Iulie 2014, 20:16

"Napucemenco"? Cand nu stii sa citesti se spune ca esti analfabet. Cum de s-a ajuns la paradoxul asta, jurnalistule gafiuc?

mikha
mikha  •  18 Iulie 2014, 10:49

Dorind sa comentez fara sa fac misto p'aici, cred ca pentru Petrolul este de preferat sa intalneasca echipe care ataca. S-a vazut ca apararea tip autobaza este destul de greu de desfacut. Drept dovada sta faptul ca dupa inscrierea primului gol, cand albanezii au iesit oarecum la atac, golul 2 a venit destul de repede. Sunt convins ca gazarii vor invinge in Albania la diferenta mai mare decat au facut-o la Ploiesti.

nune
nune  •  18 Iulie 2014, 10:42
Postat de crissfcp pe 18 Iulie 2014, 10:32

Serios? Si aveti voi,stelistii,puterea de a comenta? Voi ati aratat ceva bun in cele doua meciuri jucate? Daca te-ai fi uitat aseara la meci,ai fi vazut si tu ca Mutu nu a jucat rau deloc si ca e foarte ambitios.Chiar daca nu a dat gol,inca i se mai vad calitatile.Un jucator nu e bun doar pentru ca da goluri,dar voi nu vedeti asta.Daca Mutu nu venea la Petrolul,ci la Steaua,va mai bateati joc de el acum? Dar asta sunteti voi,oilor.Mi-e rusine de rusine voastra.SI DA,PETROLUL E FAVORITA LA TITLU? VA DOR ACESTE CUVINTE? ATUNCI MAI CITITI-LE O DATA.V-ATI CAM OBISNUIT FARA CONCURENTA,DAR NU MAI E ASA ACUM.DE CE NU PUTETI ACCEPTA SI VOI ACEST LUCRU? SUNTETI JOSNICI.

Da, Petrolul e favorita la titlu. Dar e a treia favorita. Multumit? :-p

Vezi toate comentariile (10)
Comentează