INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GAZ METAN - AUSTRIA VIENA, JOI, ORA 20.00, DIGISPORT 2 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Akaky s-a accidentat Şi ratează returul cu Austria Viena: "Sînt un ghinionist"

Akaky s-a accidentat Şi ratează returul cu Austria Viena:
Akaky s-a accidentat Şi ratează returul cu Austria Viena: "Sînt un ghinionist"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 10:27

Accidentările îi dau în continuare bătăi de cap tehnicianului Cristi Pustai. După ce sîrbul Vukadinovic s-a ales cu o întindere înaintea primei manşe a dublei cu Mainz iar mijlocaşul Paul Pîrvulescu a suferit o entorsă în debutului aceleaşi confruntări, ieri antrenorul medieşenilor a aflat că nu se va putea baza nici pe fundaşul central Akaky Kubhutia în perspectiva returului de mîine cu Austria Viena.

Fundaşul central Akaky Kubhutia s-a accidentat în meciul cu Voinţa Sibiu şi va rata meciul de joi dar şi convocarea la naţionala Georgiei pentru dubla cu Malta şi Letonia din cadrul preliminariilor pentru Euro 2012.

"Am o întindere şi va trebui să stau o săptămînă. Îmi pare rău că nu voi juca cu Austria Viena pentru că îmi doream foarte mult să fiu în teren  dar şi  că voi rata şi meciurile internaţionale. Am vorbit cu selecţionerul nostru şi mi-a zis să mă recuperez bine deoarece mai avem acţiuni ale naţioanalei. Am un ghinion fantastic însă asta este viaţa de fotbalist, ai parte de surprize neplăcute atunci cînd te aştepţi mai puţin", a afirmat Akaky.

Meciul dintre Gaz Metan Mediaş şi Austria Viena se va disputa mîine, de la ora 20.00, în direct pe DigiSport 2 şi liveTEXT pe GSP.RO

VEZI GALERIA FOTO DE LA AUSTRIA VIENA - GAZ METAN 3-1

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează