INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - ASTRA, AZI, 22:05, GSP.RO ȘI DOLCE 1

Andrea Pugliese, jurnalist la ”Gazzetta dello Sport”, vorbește despre problemele din lotul Romei și evaluează șansele Astrei: ”Dificilissimo să producă surpriza”

Articol de - Publicat joi, 29 septembrie 2016 00:00

Astra se află în această seară în fața celui mai dificil examen din grupa Europa League, deplasarea pe "Olimpico", unde va da piept cu Totti și compania.

Andrea Pugliese, jurnalist la "Gazzetta dello Sport" și apropiat al capitolinilor, a făcut ieri, pentru GSP, o scurtă trecere în revistă a situației la zi din tabăra Romei.

"N-a fost un început de sezon strălucit pentru echipă, fiindcă eliminarea din Champions League și doar 10 puncte în primele 6 etape sunt două repere sub așteptările clubului. Una dintre probleme e aceea că lotul e prea restrâns, iar rezervele nu sunt la nivelul titularilor. În plus, există trei absențe importante în defensivă, accidentații Mario Rui, Rudiger și Vermaelen", a subliniat Pugliese.

"Lui Dzeko îi lipsește răutatea"

A detaliat: "Florenzi și Bruno Peres nu sunt fundași laterali tocmai potriviți pentru sistemul cu patru apărători. Profilul lor e mult mai compatibil pentru modulul cu trei fundași, astfel încât ei să-și poată fructifica potențialul pe benzi. Iar la mijlocul terenului De Rossi e singurul pentru care Spalletti are la dispoziție o soluție de înlocuire optimă, pe Paredes. În schimb, Strootman și Nainggolan ar trebui să joace non-stop, fără a li se oferi niciun moment de pauză, fiindcă apar dificultăți la eventuala lor schimbare".

Iar în atac apare inconstanța lui Dzeko: "A pornit bine sezonul, deocamdată îi lipsește răutatea și oportunismul necesare în careul advers. Spre exemplu, în ultima etapă, la Torino, unde Roma a pierdut cu 1-3, a avut în gheată 4-5 goluri. A ratat însă de fiecare dată. Chiar și cu aceste probleme de lot, pentru Astra va fi dificilissimo să obțină surpriza, inclusiv în situația în care Spalletti va folosi o formație cu mai multe rezerve".

"A produs multă vâlvă la Roma interviul pe care l-a oferit Gazzettei soția lui Totti, Ilary, cu ocazia zilei de naștere a lui Francesco, la 40 de ani. L-a numit pe Spalletti «un om mic». Iar președintele Pallotta ar trebui să-și pună creierul la contribuție înainte să vorbească despre Totti"
Andrea Pugliese, jurnalist Gazzetta dello Sport

caseta astra

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
sexilian
sexilian  •  29 Septembrie 2016, 16:03

BAFTA ASTRA........

Vezi toate comentariile (1)
Comentează