INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - DINAMO, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Andrei Cristea nu concepe ratarea calificării la Split: "Vom fi haiduci!" ;)

Articol de - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

Andrei Cristea a promis ieri, la sosirea la Split, că va încerca să nu dea emoţii fanilor dinamovişti, ci să le aducă, în schimb, o calificare în play-off-ul Europa League.


Căpitan în ultimele două partide ale roş-albilor, Andrei Cristea este unul dintre oamenii de care se leagă speranţele "cîinilor" că va marca diseară pe arena Poljud din Split. Atacantul a deschis seria celor trei goluri marcate lui Hajduk Split joia trecută, acum vrea să recidiveze ca să ofere siguranţă alor săi.

- Andrei, trebuie să se teamă Dinamo de acest meci de la Split?
- Teamă? În nici un caz! De concentrare avem nevoie, nu de frică. E clar pentru toţi din echipă că încă nu sîntem calificaţi, chiar dacă plecăm cu prima şansă. Mai sînt 90 de minute pe care trebuie să le gestionăm atent.

- Gazdele ameninţă că vor crea un infern la partidă.
- Asta e viaţa. Oricum, nu ne aşteptăm să ne primească la stadion cu flori. Eu zic că presiunea mai mare va fi pe ei, nu pe noi.

- De ce?
- Din cîte am văzut, au o trupă tînără, ceea ce înseamnă că dacă nu vor reuşi un joc bun din start, se vor tăia.

- Veţi juca la 0-0?
- Ar fi o prostie! Vom pune suflet în ceea ce facem, dar şi cap. Nu înseamnă că ne vom arunca asupra adversarului, totuşi avem un avantaj de două goluri. Noi vom fi haiducii joi seară!

"N-o să mai fim FC Cardiacii!"
- Haiduci, haiduci, dar şi duminică seară, cu Sportul, aţi avut nevoie de 5 goluri ca să fiţi siguri de victorie.
- Duminică am fost mai aproape de FC Cardiacii decît de FC Dinamo! O să ne apărăm cu toţii, o să atacăm cu toţii. Ca o echipă. Vrem să ajungem în grupele Europa League, aşa că e mult de muncă, iar asta presupune să o eliminăm pe Hajduk Split.

- Te motivează faptul că, probabil, vei fi din nou monitorizat de diverse grupări din Europa?
- Am mai spus-o: dacă va fi să fie vreun transfer, bine. Dacă nu, iarăşi bine! Sînt concentrat pe ceea ce am de făcut la Dinamo, sînt mîndru că îmbrac tricoul <cîinilor>. Să o eliminăm pe Hajduk, doar asta contează acum.

"Mă mai doare piciorul drept, de vreo două săptămîni nu scap de probleme. Dar îl leg şi tot joc, ca s-o ducem pe Dinamo în play-off!"
Andrei Cristea, atacant Dinamo

2,10 e cota oferită de Gamebookers pentru o victorie a lui Hajduk diseară. Un succes al românilor e cotat la 3,15

1,40 e cota oferită de Gamebookers pentru un gol al lui Dinamo diseară. O reuşită a croaţilor e cotată la 1,22

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (7)
claustrofobus
claustrofobus  •  05 August 2010, 13:14

n general tin cu toate echipele romanesti cand joaca cu straini chiar si cu fosilele sovietice steaua si dinamo dar par a tine cu dinamo cand joaca cu haiduc e cam prea mult. e ca si cum ai tine cu sheriful din nottingham si nu cu robyn hood, sau ai tine cu potera nu cu iancu jianu, sau a tine cu boierii nu cu haiducu lu 7 cai ( florin piersic. cred ca voi tine totusi cu haiducii desi is cam c-re-tini croatii astia. chiar mult.

claustrofobus
claustrofobus  •  05 August 2010, 13:13

n general tin cu toate echipele romanesti cand joaca cu straini chiar si cu fosilele sovietice steaua si dinamo dar parca a tine cu dinamo cand joaca cu haiduc e cam prea mult. e ca si cum ai tine cu sheriful din nottingham si nu cu robyn hood, sau ai tine cu potera nu cu iancu jianu, sau a tine cu boierii nu cu haiducu lu 7 cai ( florin piersic. cred ca voi tine totusi cu haiducii desi is cam croatii astia. chiar mult.

claustrofobus
claustrofobus  •  05 August 2010, 13:12

in general tin cu toate echipele romanesti cand joaca cu straini chiar si cu fosilele sovietice steaua si dinamo dar par a tine cu dinamo cand joaca cu haiduc e cam prea mult. e ca si cum ai tine cu sheriful din nottingham si nu cu robyn hood, sau ai tine cu potera nu cu iancu jianu, sau a tine cu boierii nu cu haiducu lu 7 cai ( florin piersic. cred ca voi tine totusi cu haiducii desi is cam cretini croatii astia. chiar mult.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează