INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLOVAN LIBEREC - ASTRA, 0-3 ÎN TUR, AZI, ORA 19:00, ÎN DIRECT PE DIGI1, LIVETEXT PE GSP.RO

Astra vrea să se impună şi în returul cu Slovan Liberec: "Mergeţi pe mîna noastră!"

Enache a fost titular în toate cele 5 meciuri jucate de Astra în acest sezon
Enache a fost titular în toate cele 5 meciuri jucate de Astra în acest sezon

Articol de - Publicat joi, 07 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 07 august 2014 00:14

Gabriel Enache crede că Astra este echipa mai bună şi că giurgiuvenii se vor impune şi în Cehia, după ce în tur au spulberat-o pe Slovan cu 3-0.

Unul dintre cei mai în formă jucători ai Astrei, mijlocaşul Gabriel Enache, 23 de ani, promite că echipa sa nu se va apăra în deplasarea cu Slovan şi că va încerca să cîştige meciul.

Deşi nu se pricepe la pariuri, a fost surprins cînd bookmakerii au considerat-o pe Astra outsideră înaintea meciului de azi. "Nu mă bag la cote sau la pariuri, nu mă pricep, dar eu cred că ar trebui ca lumea să meargă pe mîna noastră din punct de vedere fotbalistic, nu din cauza cotelor sau din alte considerente. Noi jucăm fiecare meci la victorie! Nu mergem să ne apărăm sau să stăm pe două linii. Noi trebuie să ne facem jocul, să marcăm şi să învingem. Calificarea nu e jucată. Nu simţim nici o relaxare, sîntem la fel de concentraţi, trebuie să jucăm la fel de bine ca în tur şi să înscriem. Sîntem o echipă puternică şi sîntem mai buni decît cei de la Slovan, asta e clar", a declarat Enache.

După ce a avut un început de sezon senzaţional, cu două goluri şi patru pase de gol în cinci meciuri, Gabriel speră să reuşească marele pas în acest sezon, selecţia la echipa naţională: "Mi-am propus de la bun început să ajung la naţională! Trebuie să mă concentrez foarte bine, să fac treabă şi mai bună ca pînă acum şi poate voi fi chemat. Ar fi foarte plăcut ca într-o zi să fac cuplu cu Fatai în tricoul naţionalei", a încheiat fotbalistul.

"Mă simt foarte bine, în formă. Sper să fie anul meu şi să joc din ce în ce mai bine şi poate va veni şi o chemare la echipa naţională" (Gabriel Enache, mijlocaş Astra)

3.80 este cota pentru o victorie a Astrei în această seară

ALTE COTE:
Pariu: Cotă
Astra cîştigă ambele reprize: 15
Astra înscrie în ambele reprize: 5.5
Astra să cîştige la zero: 6
Astra cîştigă şi peste 2,5 goluri în meci: 6.5
Slovan Liberec cîştigă: 2

629019-liberec-astra.jpg

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:28

evident, felicitari si succes in dubla cu OL. va fi mult mai dificil.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 19:27
Postat de unico_biancorossi pe 07 August 2014, 13:40

este posibil ca echipa din Giurgiu sa obtina si in deplasare un rezultat bun. succes.

asa a fost 2-3. am anticipat bine.

supersolo
supersolo  •  08 August 2014, 01:10

Acum ca s-a terminat meciul ...pupati-l pe Enache ...omul a fost realist si chiar a marcat un gol....:)))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează