INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - FLAMURTARI, AZI, ORA 19:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Azi e Petrolul - Flamurtari » Adrian Mutu dezvăluie motivul pentru care a venit la Ploieşti: "Europa a fost visul meu"

Articol de , - Publicat joi, 17 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 16 iulie 2014 22:28

După aproape 5 ani de pauză, Adrian Mutu revine într-un meci oficial în Europa. Ultima dată a făcut-o în tricoul Fiorentinei, în septembrie 2009, într-o partidă cu Debrecen, în care atacantul a deschis scorul.

"Abia aştept să joc din nou într-o competiţie continentală. Trebuie să recunosc că acesta a fost un motiv serios atunci cînd mi s-a propus să semnez cu Petrolul, să simt iarăşi aer de Europa. Acum sînt în faţa unui moment important, iar echipa noastră are forţa necesară să ajungă departe în acest sezon! Trebuie să fim atenţi, să nu repetăm greşelile care s-au făcut anul trecut. Nu există calificare uşoară, fără efort sută la sută poţi avea surprize neplăcute!", a declarat decarul "lupilor".

Căpitanul prahovenilor nu se teme de albanezi, dar invită la precauţie: "Nu va fi deloc un meci uşor pentru noi. Petrolul trebuie să aibă o altă mentalitate, de învingător. Forţa noastră va fi dată de dorinţa de performanţă, de unitatea grupului şi de spiritul vestiarului. Sîntem hotărîţi să ne batem pe toate fronturile. Avem o datorie de onoare faţă de suporteri. Avem un public pretenţios, care ne iubeşte şi ne susţine mereu, trebuie să-i răsplătim ataşamentul!".


"Vrem grupele Europa League şi cîştigarea campionatului! Ar fi un lucru extraordinar pentru noi şi pentru toţi petroliştii. Cred că cel mai uşor meci al nostru în Liga 1 va fi cel cu Steaua! Motivul? Atunci motivarea e maximă"
Adrian Mutu, atacant Petrolul

"Europa League este mereu o competiţie specială, care îţi oferă satisfacţii fantastice. Flamurtari e un adversar mai slab cotat, însă trebuie să fim foarte atenţi. Sînt destule exemple cînd echipele mici au profitat de lipsa de respect a echipelor favorite"
Răzvan Lucescu, antrenor Petrolul

COTE LA PARIURI
1,08 este cota pentru calificarea Petrolului

5,50
este cota pentru victoria Petrolului cu 2-0, cel mai probabil scor

6,50
este cota pentru o calificare a albanezilor

11,00
este cota pentru ca o echipă să rateze diseară un penalty

I-a cumpărat masorului o maşină!
În urmă cu cîteva luni, masorul Petrolului, Răzvan Negoiţă, s-a decis să-şi ia permis de conducere, moment în care Mutu i-a promis: "Ia tu carnetul, că eu îţi ofer cadou o maşină!". După ce Negoiţă a obţinut permisul, ieri dimineaţă "Briliantul" i-a dat masorului cheile unui Seat Leon, galben. "Un gest similar a mai făcut doar Cristiano Ronaldo, care a promis masorilor de la Real că dacă vor cîştiga Liga Campionilor, vor primi din partea lui cîte o maşină drept recompensă. Îi mulţumesc din suflet lui Adi, e om de cuvînt!", a spus Negoiţă pentru sportnews.ro.

626663-caseta-petrolul.jpg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
agb87
agb87  •  18 Iulie 2014, 20:17

"5,50 este cota pentru victoria Petrolului cu 2-0, cel mai probabil scor". Tare asta...

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  17 Iulie 2014, 13:22
Postat de gica_oboreanu pe 17 Iulie 2014, 10:31

la absenti, poate sony moustivar. manasse a plecat, parca,

tot la absenti, gerson. a fost in slovenia, parca a dat si gol. si betza. are petrlolul multi jucatori, si destul de buni. hai petrolul ! lupino si mutino, cosmarul adversarilor ! :)

tripp
tripp  •  17 Iulie 2014, 13:17

morar e in plus. iar satli ar trebui sa joace titular....

Vezi toate comentariile (8)
Comentează