INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - GAZ METAN

Bawab nu se teme de Austria Viena: ”Mergem în grupe”

Bawab a fost omul providenţial al medieşenilor în dubla întîlnire cu Mainz
Bawab a fost omul providenţial al medieşenilor în dubla întîlnire cu Mainz

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 05 august 2011 20:58

Iordanianul Thaer Bawab e convins că austriecii nu pot opri Mediaşul în playoff.

Două goluri în "dubla" cu Mainz, plus reuşita decisivă din penalty i-au adus iordanianului Thaer Bawab (26 de ani) consacrarea la Gaz Metan. "Sînt foarte fericit pentru că am marcat contra lui Mainz şi, mai mult, că am înscris chiar golul decisiv. Nu ştiu nimic despre austrieci, dar sînt convins că vom ajunge în grupe", a povestit iordanianul.

Deşi a jucat la echipele secunde ale lui Real Madrid sau Barcelona, Bawab a fost alungat de la Bistriţa şi apoi ignorat la Tg. Mureş. "Am prins doar 10 minute în şapte meciuri la Gloria, pe urmă am plecat la Tg. Mureş, unde am stat două săptămîni. Sabău nu era sigur că mă voia la echipă, aşa că am plecat la Mediaş. Uite că am dat două goluri cu Mainz şi joc în Europa League. Dar ăsta este fotbalul, nu port pică nimănui", a conchis mijlocaşul lui Gaz Metan.

"Decît cu Schalke sau finalista Braga, mai bine cu Austria Viena. Nu e un adversar facil, nu ne considerăm favoriţi, dar sper să ajungem în grupe" (Ioan Horoba, director general Gaz Metan)


"Sper să facem un meci mare, ca şi cu Mainz, şi să mergem mai departe. Cu cît va fi mai sus, cu atît mai bine" (Ovidiu Hoban, mijlocaş Gaz Metan)

"Vom face tot posibilul să ne calificăm. Am un coleg din naţională care joacă la Sturm Graz şi o să vorbesc să obţin mai multe detalii de la el" (Akaki Khubutia, fundaş Gaz Metan)

"Dacă în dubla cu Mainz am fost cotaţi ca outsideri, la fel va fi şi acum. Austria Viena este o echipă de tradiţie, însă nu văd de ce nu i-am elimina şi pe ei" (Cristi Todea, căpitan Gaz Metan)

"Austria e cea mai bună variantă pentru noi. Nu poate fi mai greu decît cu Mainz. Vom face tot ce e posibil să trecem de austrieci" (Radu Zaharia, fundaş Gaz Metan)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
danotelu
danotelu  •  06 August 2011, 10:44

daca veti avea acceasi seriozitate si modestie si bineinteles acelasi noroc atunci cu siguranta va veti califica. Bafta!

legoolas
legoolas  •  06 August 2011, 10:11

Se califica ma astia.

cosminmao
cosminmao  •  06 August 2011, 09:57

modestie si curaj si ii distrugetii. lasatii pe ei sa se considere calificati deja favoritii ce vor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează