INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AEK LARNACA 3-1

Becali a vorbit după meci emoţionat şi entuziasmat: ”Ciocu' mic, toate rivalele!"

Gigi Becali este al nouălea cer după calificarea Stelei.
Gigi Becali este al nouălea cer după calificarea Stelei.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 15 decembrie 2011 02:15

Gigi a comparat calificarea în primăvara Europa League cu accesul în grupele Champions şi a promis achiziţii spectaculoase în iarna asta.

"Ce să-i mai faci unui asemenea antrenor? Ce să-i mai zic de data asta?". Ilie Stan l-a determinat pe Gigi Becali să vorbească astfel. Patronul l-a lăudat pe tehnicianul care părea să aibă şanse mici în momentul în care a fost numit "principal" în locul lui Ronny Levy: "Îi transmisesem oricum să stea liniştit, fiindcă el a avut cinci derby-uri şi echipa s-a descurcat bine. Şi jocul crescuse clar!".

Nu foarte încîntat de participarea în Europa League, patronul a devenit şi el entuziast ca urmare a calificării în primăvara competiţiei. Succesul i-a produs planuri noi: "Îi mulţumesc lui Marica, în momentul în care am auzit că e 2-0 pentru Schalke m-am liniştit. Transferuri se vor face sigur, că poate vine Manchester United! O să vedeţi voi Steluţa! Ne mai oprim abia în finală! O asemenea bucurie n-am mai trăit de la ultima calificare în grupele Ligii Campionilor, cînd am eliminat-o pe Galatasaray".

Printre achiziţiile din viitorul apropiat se va număra şi Stefan Nikolici, eroul Stelei de aseară. Muntenegreanul e împrumutat pînă în vara viitoare de la Timişoara şi Becali şi-a anunţat intenţia de a extinde colaborarea cu el: "Nikolici merită toată atenţia noastră pentru cît ne-a ajutat şi merită luat numai pentru ce a făcut în seara asta. Dar voi discuta cu Iancu, nu vreau să promit nimic acum".

" Steaua asta a fost înfiinţată de la început ca să le aducă bucurie românilor şi ea continuă să-şi ducă misiunea mai departe" (Gigi Becali, patron Steaua)

"Miercuri mi-a fătat o oaie un miel alb ca laptele. Avea şi lapte oaia, atunci mi-am dat seama că e de bine. Filosofia vieţii mele asta e: lapte la fătare e semn de calificare" (Gigi Becali, patron Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
internaut
internaut  •  15 Decembrie 2011, 19:10

Eu am pus aici un mesaj despre Becali care a îndepărtat de la TV-uri şi de la fotbal multă lume pasionată de fotbal, din cauză că ESTE EL mereu toată ziua "pe televizoare" şi spune numai lucruri care te fac să schimbi canalul TV. Mesajul nu mai este aici... Nu e primul caz în care nu-mi mai regăsesc mesajele (.. mesaje decente aşa cum public mereu ..). Poate îmi explică şi mie un "moderator" al site-ului cum funcţionează chestia cu comentariile pe site-ul GSP. Mersi !...

kitesku
kitesku  •  15 Decembrie 2011, 16:29

CE TARA TRISTA!SUNTEM O TARA DE BECALIOTI,BASESTIENI SI STELISTI!CE MA BUCUR CA-S RAPIDIST.

hystory
hystory  •  15 Decembrie 2011, 12:48

date dracu de cioban

Vezi toate comentariile (13)
Comentează