INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ŢSKA SOFIA - STEAUA 1-1 (ÎN TUR 0-2)

Becali i-a dat replica lui Borisov, dar şi celor 30.000 de fani ai lui ŢSKA Sofia: "Ţiganii merg în grupe, bulgarii stau acasă!"

Articol de - Publicat vineri, 26 august 2011 00:00 / Actualizat vineri, 26 august 2011 02:03

Patronul Stelei le-a răspuns ironic adversarilor, şi-a lăudat toată echipa şi anticipează că trupa lui Levy va juca finala Europa League, care se va disputa pe National Arena

30.000 de bulgari, care aproape că au umplut stadionul "Vasil Levski" din Sofia aseară, au scandat în marea majoritate a celor 90 de minute către jucătorii Stelei "ţiganii, ţiganii". La 5 minute după fluierul de final al meciului, Gigi Becali a intrat în direct la GSP TV şi le-a dat replica atît suporterilor lui ŢSKA, cît mai ales patronului grupării sofiote, care îi numise pe jucătorii Stelei "tuciurii".

"Ei bine, mă bucur enorm că ne-am calificat pentru că le-am dat o lecţie celor de la ŢSKA. Tot ce au zis ei înainte de meci s-a întors împotriva lor. Îi auzeam şi pe cei din tribune care strigau «ţiganii, ţiganii». Ei bine, uite că ţiganii s-au calificat şi vor juca în grupe, în timp ce bulgarii rămîn acasă şi vor vedea meciurile la televizor. Chiar e o mare satisfacţie că le-am dat peste nas" a fost prima impresie a lui Gigi.

Patronul Stelei şi-a lăudat apoi la unison întreaga echipă: "Nicoliţă a fost excepţional, Iliev la fel, în timp ce Brandan, Tănase şi Mihai Costea au fost aproape perfecţi. Doar de Tătăruşanu nu prea am ce zice, că nici nu a avut ce să apere. Se formează o mare echipă şi acum sînt mai sigur ca niciodată căm vom juca finala Europa League în acest sezon".


"Atmosfera a fost incredibilă. Am fost pe multe stadioane, dar atmosferă incendiară ca aici n-am văzut nicăieri. Fabulos ce au făcut suporterii bulgari, iar cei care ţin cu Steaua au văzut ce înseamnă să-ţi încurajezi cu adevărat echipa favorită"
Mihai Stoica, manager general Steaua

"Steaua ne-a închis uşa Europei în nas. S-a calificat meritat în grupe, tradiţia s-a păstrat şi am pierdut şi de această dată"
Sportal, publicaţie bulgară


88 de meciuri a jucat Steaua în Europa în ultimii 8 ani, record absolut pentru fotbalul românesc

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
vali12
vali12  •  26 August 2011, 18:36
Postat de dan pe 26 August 2011, 10:05

Unde naiba l-ati vazut voi pe Banel jucand bine? La ce meci v-ati uitat?

e clar,pana si rapidistii prefera sa urmareasca meciurile Stelei in dauna rapidului,altfel nu inteleg de unde stii tu cum a jucat Banel,ca doar in acelasi timp se disputa si meciul vostru cu caricatura aia de echipa din polonia.

liviuemil
liviuemil  •  26 August 2011, 17:58

Ei ramin acasa pentru ca au de strins recolta de zarzavaturi si trebuie sa se apuce de conserve. La ce altceva sint bulgarii cunoscuti? AAAAA... da , la faptul ca nu maninca niciodata mijlocul cepei......

luciano86
luciano86  •  26 August 2011, 17:24

ahahaha

Vezi toate comentariile (14)
Comentează