INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA 2-1

Becali mătură tot după eșecul cu Villarreal: "Boldrin nu mai are loc la Steaua"

Articol de - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 00:00

Becali l-a criticat dur pe mijlocaşul brazilian, despre care crede că nu va mai putea să joace după pauza de iarnă, când vor veni jucători de o calitate superioară pe postul lui.

La 3 minute după fluierul de final al "centralului" neamţ care a condus partida de pe El Madrigal, patronul Stelei a intervenit în direct la Sport.ro. Şi timp de aproape 10 minute a mitraliat mai mulţi jucători. Principala ţintă a fost Fernando Boldrin, pe care l-a cumpărat de la Astra, la pachet cu De Amorim.

Despre De Amorim

  • "A fost mort, n-a avut prospeţime, n-a jucat nimic. Nu mi-am pierdut încrederea în el, îmi place, e foarte valoros, nu se pune problema ca el să fie scos din echipă, numai că în seara asta nu a arătat ca un fotbalist în care eu îmi pun baza"

Despre Boldrin

  • "Ca şi De Amorim, Boldrin a fost slab. N-a produs nimic. În privinţa lui nu sunt sigur că e jucător de valoare, aşa cum sunt sigur de De Amorim. Problema lui Boldrin ştiţi care va fi? Dacă vine Teixeira, Boldrin nu poate juca în faţa lui. Dacă vine Budescu, Boldrin nu poate juca în faţa lui. Când se va reface Florin Tănase, Boldrin nu va putea evolua în faţa lui. Deci nu prea văd cum va mai juca Boldrin din 2017"

Despre Pintilii

  • "Nu şi-a revenit după accidentările pe care le-a avut, toate mingile le-a greşit la mijlocul terenului. Din cauza lui, în prima repriză Villarreal ne-a pasat, ne-a dominat. A fost cam zero"

Despre Golubovici

  • "Lui îi e frică de minge, nu ştie ce să facă atunci când are balonul la picior. Atât e valoarea lui, însă nu-i spun nimic băiatului din două motive. În primul rând, ne-a ajutat foarte mult la returul cu Sparta Praga, când ne-am calificat, şi în al doilea rând eu v-am anunţat deja care jucători vor pleca. Deci de ce să mai vorbim acum despre Golubovici?!"

Despre Tamaș

  • "Nu sunt supărat pe el, chiar dacă, ştiind că are galben, nu trebuia să se expună acolo ca să fie eliminat. Prea multe greşeli şi la el, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el în ultima perioadă"

Despre achiziții

  • "La Steaua se vor schimba multe lucruri în iarnă. Mă refer la jucători, că vreau să aduc 7-8 fotbalişti, la care se adaugă Alibec, plus revenirea lui Florin Tănase. Acum, nu ştiu dacă ei vor confirma, nu vedeţi că De Amorim şi Boldrin n-au confirmat?"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
polistul68
polistul68  •  09 Decembrie 2016, 16:48

Omul asta chiar nu poate face diferenta dintre campionatul intern si ce se joaca acum in Europa ? El chiar nu vede ca Steaua nu joaca nimic, nici macar in campionat ? El inca mai crede ca Reghe e mare antrenor ? Trebuie sa fi orb sa nu accepti niste evidente....

bamse1901
bamse1901  •  09 Decembrie 2016, 16:39
Postat de Eugen Eugenescu pe 09 Decembrie 2016, 12:39

vad comentarii rautacioase ale unor dinamovisti...pesemne socul Medias nu s-a risipit ! in alta ordine de idei,Gheorghe se face ca nu vede adevarata cauza a sezonului esuat al echipei : Reghe si Meme !

Nu sunt răutăcioase sunt răspunsurile la mistourile voastre

1062432440466057
Cojocariu Iosif  •  09 Decembrie 2016, 16:02

Cred ca adevarata Steaua este cea, fara,acest patron din evul mediu,acest antrenor-manelist si sa nu uitam fara un director sportiv,fara valoare,dar yes man....o face Laca...:)))))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează